IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2023, 14:39   #1
Standart 09.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün boyunca senin için aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları öne çıkıyor. Günün ilk yarısında çocuklarınla, kardeşlerinle ve parayla ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Kardeşlerinle geçmişteki bir konu sebebiyle stres yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınla ilgili de bir çözümsüzlük hissetmen mümkün. Gün genelinde de sosyal çevrenle iletişimin yoğun ve aktif olabilir. Hızlı kararlar alıp spontane planlar yapabilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili de bazı hareketlilikler söz konusu görünüyor. Para giriş çıkışların olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;


Sevgili Boğa, bugün boyunca evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların öne çıkıyor. Günün ilk yarısında iletişimle, yakın çevrenle ve yayıncılıkla ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Aile içi ilişkilerin ve gayrimenkul konuların ile ilgili bir çözümsüzlük de hissedebilirsin. Aile içi ilişkilerinle alakalı hızlı, beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Gün genelinde de kariyerin ve kazançların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Maddi konularla ilgili bazı girişimlerin veya para girişlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün boyunca iletişimin, yakın çevren, dostların, kardeşlerin, seyahatlerin, ticaret girişimlerin ve eğitimin gibi konuların öne çıkıyor. Günü ilk yarısında finansal konularla, yakın çevrenle iletişiminle ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili bazı streslerin olabilir. Senin veya yakın çevrenden birinin de solunum yolları ile ilgili hassasiyetleri olabilir. Gün genelinde ise uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla, arkadaşlarınla görüşebilir ve haberleşebilirsin. Yayıncılık ile ilgili de bazı maddi kazançların olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün boyunca maddi konuların, gelirlerin ve öz değer algın öne çıkıyor. Günün ilk yarısında ikili ilişkilerinle, evliliğinle, aşk hayatınla veyahut maddi konularınla ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. İkili ilişkilerinde de bir çözümsüzlük hissedebilirsin. İlişkilerinde, öz değerini sorgulayabileceğin durumlar yaşanabilir. Yakın dostlarınla da eski bir konuyu tekrar gündeme taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda iletişiminin yoğun, sosyal hayatının hareketli olabileceği bir gün söz konusu. Gün genelinde ise bazı kazançların olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;




Sevgili Aslan, bugün boyunca sorumlulukların, işin ve sağlığın öne çıkıyor. Günün ilk yarısında işinle, sorumluluklarınla veya sağlığınla ilgili bazı streslerin olabilir. Bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde ise işinle ilgili bazı hareketlilikler ve sağlığınla ilgili bazı hassasiyetler olabilir. Bunun yanında ikili ilişkilerinin ve sosyal hayatının aktif olabileceği bir gün. Arkadaşlarınla görüşebilir, bir araya gelebilirsin. Yalnız bir Aslan isen de yeni karşılaşmalara açık etkiler var. Sevgiyle kal.



Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;


Sevgili Başak, bugün boyunca geri plandaki konularınla psikolojik ve fiziksel sağlığın öne çıkıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili bir stresin ve huzursuzluğun olabilir. Aşk ilişkilerinde veya çocuklarınla ilgili bir konuda çözümsüzlük hissedebilirsin. Çocuklarının sağlığı ile ilgili bir gündemin de olabilir. Gün genelinde ise işin ve kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ortaklaşa bazı işlere girebilirsin. Yaptığın işlerden gelir ve kazanç elde etme ihtimalin de var. Para girişlerinde artış olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, bugün boyunca sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın öne çıkıyor. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle, çocuklarınla veya ulaşımla ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili birtakım gelişmeler de olabilir, haber alabilirsin. Finansal konularla, geçmiş borçlarla alakalı bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise sosyal hayatın ve aşk hayatın ile ilgili harekete geçirici ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla görüşebilir veya sosyal mecralar aracılığıyla yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. İletişiminin ve sosyal hayatının aktif olacağı bir gün seni bekliyor. Sevgiyle kal.



Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün boyunca işin, kariyerin ve statün öne çıkıyor. Günün ilk yarısında kardeşlerinle, iletişimle, seyahatle, ticari işlerinle ilgili bazı streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Aynı zamanda ikili ilişkilerinde, bazı hızlı ve sürpriz durumlar yaşanabilir. Diğer insanlarla görüşmelerinin, konuşmalarının, iletişiminin yoğun akabileceği bir gün. Gün genelinde ise aile bireylerinle finansal konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin, girişimlerin olabilir. Bazı Akrepler için ise gayrimenkul yatırımı söz konusu görünüyor. Sevgiyle kal.


Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bugün boyunca uzak şehirlerdeki tanıdıkların, seyahatlerin, eğitimin ve yayıncılık konuların öne çıkıyor. Günün ilk yarısında finansal konularla, yakın dostlarınla ilgili bazı streslerin ve huzursuzlukların olabilir. İletişim veya seyahatle ilgili bir konuda da çözümsüzlük hissedebilirsin. Bir yakınının veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bir gündem söz konusu olabilir. Gün genelinde ise yakın dostlarınla iletişiminin, konuşmalarının ve görüşmelerinin yoğun olabileceği etkiler var. Dostlarında bir araya gelebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Ticari işlerin, ortaklıkların ve sözleşmelerin açısından da destekleyici etkilerin var. Sevgiyle kal.


Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün boyunca sağlık durumların ve finansal konuların öne çıkıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla, çocuğunla, çocuğunun sağlığıyla, iletişimle ya da maddi konularla ilgili bazı streslerin ve huzursuzlukların olabilir. Çocuğunun masrafları veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde ise işinle, kazançlarınla, gelirlerinle, maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. İş girişimlerin veya para girişlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;





Sevgili Kova, bugün boyunca evliliğin, partnerinle olan ilişkin ve sosyal ilişkilerin öne çıkıyor. İlişkinle veya kardeşlerinle ilgili geri planda bazı düşüncelerin, streslerin olabilir. Kardeşinin veya çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Aile bireyleriyle iletişiminin yoğun olabileceği bir gün seni bekliyor. Gün genelinde ve özellikle akşam saatlerinde, aşk hayatın ve sosyal ilişkilerin ön plana çıkıyor. Partnerinle veya dostlarınla bir araya gelebilir, eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sevgiyle kal.


Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;



Sevgili Balık, bugün boyunca iş hayatın, sorumlulukların ve günlük işlerin öne çıkıyor. Günün ilk yarısında sosyal çevrenden arkadaşlarınla, kardeşlerinle veya çocuğunla ilgili bazı streslerin, huzursuzlukların olabilir. Senin veya çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde ise evinle, gayrimenkulle alakalı aile bireylerinle görüşmeler yapabilirsin. Ailenle bir araya gelebilir ve vakit geçirebilirsin. Aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.




Kaynak: onedio.com
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:02.