IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2023, 11:48   #1
Standart 08.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın yer alıyor. Günün ilk yarısında aşk ilişkilerin ve çocuklarınla olan iletişimin açısından şanslı, destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise sosyal ilişkilerin, partnerinle olan ilişkin veyahut çocuklarınla ilişkilerin ile ilgili bazı streslerin, gündemlerin olabilir. Yakın çevrenle iletişiminin, haberleşmelerinin ve görüşmelerinin yoğun olabileceği bir gün. Arkadaşlarınla ya da partnerinle görüşüp sosyalleşebilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;


Sevgili Boğa, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında ailenle ilişkilerin, aile bireylerinin sağlığı ve gayrimenkul konuları açısından şanslı ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise parayla, işinle, kariyerinle ve iş ilişkilerinle ilgili konularda bazı streslerin olabilir. Parasal bir konuyu çözmek için aile bireyleriyle görüşebilirsin. Uzaklarda yaşayan bazı akrabalarınla da görüşebilir, konuşabilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;


Sevgili İkizler, bugün odağında yakın çevre, iletişim, ticaret, yayıncılık, seyahat ve eğitim konuları yer alıyor. Günün ilk yarısında yakın çevrende ve arkadaşlarınla iletişiminde yoğun etkiler olabilir. Sosyal hayatında aktif rol oynayabilirsin. Arkadaşlarınla görüşebilir, eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlar tanıyabilirsin. Sosyal çevrenden de fayda görebileceğin bir gün. Akşam saatlerinde ise maddi konular, yayıncılık, seyahat ve hukuksal konularla ilgili bazı gündemlerin, streslerin olabilir. Uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla iletişim problemleri yaşaman da mümkün. Birtakım harcamalar çıkabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde iletişimin yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;


Sevgili Yengeç, bugün odağında gelirlerin, kazançların, maddi konuların ve öz değer algın yer alıyor. Günün ilk yarısında işinden, kariyerinden, kazançlarından ve para girişlerinden yana şanslı olabilirsin. Aynı zamanda öz değer algını da güçlendirebileceğin bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde ise sosyal ve özel ilişkilerinle, maddi konularla ve öz değerinle ilgili bazı sorgulamalar yapabilirsin. Gereksiz harcamalara dikkat etmen gereken bir zaman dilimi seni bekliyor. Bazı gereksiz ve yüklü harcamaların olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrendeki kişilerle ani planlar yapabilir veya sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Eski birlikteliklerinden de haber alman mümkün. Sevgiyle kal.



Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;


Sevgili Aslan, bugün Ay, burcunda ilerlerken motivasyonun yüksek olacaktır. Daha kendine dönük, odağının kendinde olacağı bir gün. Günün ilk yarısında şanslı ve fırsatlı bir zaman dilimi içerisinde olacaksın. Yayıncılıkla, hukuksal konularla, seyahatle ve eğitimle ilgili destekleyici etkilerin var. Uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarından destek ve fayda görebilirsin. Sosyal mecralar aracılığıyla sosyalleşmen de mümkün. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerin açısından bazı streslerin olabilir. Sosyal hayatının hareketli olabileceği bir zaman dilimi fakat bir yandan da evliliğinle, ilişkinle ya da öz değerin ile ilgili bazı sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;




Sevgili Başak, bugün odağında sağlığın iç dünyan ve geri planda yürüttüğün işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından ve de maddi konular açısından destekleyici etkileri altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise sosyal ilişkilerin ve aşk ilişkilerinle alakalı iç dünyanda bazı düşüncelerin, kaygıların ve sorgulamaların olabilir. Sağlığına da dikkat etmen gereken bir zaman dilimi seni bekliyor olacak. Sevgiyle kal.




Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;



Sevgili Terazi, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın yer alıyor. İletişiminin konuşmalarının aktif ve yoğun olabileceği bir gün. Günün ilk yarısında arkadaşlarınla ve sosyal çevrendeki kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilirsin. Yalnız bir Terazi isen de yeni karşılaşmalar ve tanışmalar için uygun etkiler var. Aşk hayatın, sosyal hayatın ve ikili ilişkilerin açısından destek göreceğin bir zaman dilimi de seni bekliyor. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın ve aşk ilişkilerin açısından bazı sorgulamaların ve streslerin olabilir. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınla görüşebilir ya da sosyal mecralar üzerinden yeni insanlarla tanışabilirsin. Sevgiyle kal.



Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;


Sevgili Akrep, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Görünürlüğünün yüksek olabileceği bir gün. Günün ilk yarısında işinle, kariyerinle ve sağlığınla ilgili şanslı, destekleyici etkiler altında olacaksın. Sosyal çevren içinde, dikkatleri üzerine çekebileceğin bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde ise aile içi ilişkilerin ile ilgili bazı streslerin olabilir. Birlikte yaşadığın kişilerle, aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı pürüzler veya sorgulamaların olabilir. Aynı zamanda evin için bazı harcamalar yapman da gerekebilir, para çıkışların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bugün odağında uzakta yaşayan tanıdıklar, yurtdışı, seyahat, eğitim, yayıncılık ve hukuksal konular yer alıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatınla, çocuklarınla, yayıncılık ve sahneyle ilgili şanslı, destekleyici etkiler altında olacaksın. Uzak şehirlerdeki yakınlarınla görüşebilir veya sosyal mecralar aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de güzel gelişmeler yaşaman mümkün. Akşam saatlerinde ise yakın çevrenle ilişkilerinde bazı streslerin ve sorgulamaların olabilir. İletişim problemleri ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Aynı zamanda sosyal hayatının da yoğun olabileceği bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.





Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;



Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkilerin var. Aynı zamanda aile bireylerinden maddi destek görmen de mümkün. Miras, nafaka gibi gündemlerin varsa senin adına olumlu sonuçlanabilir. Akşam saatlerinde ise gereksiz harcamalara dikkat etmende fayda var. Sosyal ilişkilerinde öz değerini sorgulaman da mümkün. Aynı zamanda senin ve yakınlarının sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;


Sevgili Kova, bugün odağında evliliğin, aşk hayatın, ikili ilişkilerin, sosyal ilişkilerin ve ortaklıkların yer alıyor. Günün ilk yarısında ikili ilişkiler açısından şanslı ve destekleyici etkilerin var. İletişim trafiğin yoğun olabilir. Yakın dostlarınla ve partnerinle görüşebilir, iyi vakit geçirebilirsiniz. Yalnız bir Kova isen yeni tanışmalara ve karşılaşmalara da müsait etkiler var. Akşam saatlerinde ise sosyal ilişkilerin ve aşk ilişkilerin açısından bir miktar stresli etkiler var. Partnerinle iletişiminde biraz pürüz yaşaman mümkün. Ayrılık çanlarına kulak vermende fayda var. Sosyal hayatının da yoğun olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.




Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;



Sevgili Balık, bugün odağında sağlığın, işin ve günlük işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında işin ve maddi kazançların açısından şanslı ve destekleyici etkilerin var. Aynı zamanda öz değer algını da güçlendirebilirsin. Sosyal çevren ve arkadaşlarınla iletişim trafiğin hızlı olabilir. Beklemediğin kişilerden haber alman da mümkün. Akşam saatlerinde ise ilişkilerinle ve parayla ilgili geri planda bazı düşüncelerin, kaygıların veya sorgulamaların olabilir. Sevgiyle kal.

Kaynak: onedio.com
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:40.