IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ocak 2023, 11:44   #1
Standart 05.01.20223 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, akşam saatlerine doğru, seni bekleyen yarım kalan işlerini tamamlaman daha uygun olacaktır. Kafan biraz geçmişe takılı olabilir. Dalgınlıklar, kararsızlıklar yaşayabilirsin. Günün devamında ise odağın, ailen ve evinle ilgili konulara kayacaktır. Akşam saatlerinde parasal konulara ve kariyerinle ilgili sürpriz gelişmelere açık etkilerin var. Sürpriz para girişleri veyahut çıkışları olabilir. Aynı zamanda gayrimenkul konularıyla veya ailenle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Aile bireylerine karşı yargılayıcı olmamaya özen gösterirsen de iyi olur. Sevgiyle kal.



Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;



Sevgili Boğa, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Parasal konularla ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların olabilir. Günün devamında odağın değişecek ve ailen, yakın çevren, öne çıkacak. Akşam saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerin sağlığıyla veya kendi sağlığınla ilgili, özellikle solunum yolları ile ilgili bazı hassasiyetler gündeme gelebilir. Aynı zamanda uzaklarda yaşayan aile büyükleriyle, yayıncılıkla, eğitimle, seyahatle ya da hukuksal konularla ilgili hızlı ve sürpriz gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;


Sevgili İkizler, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Kararsızlıklar ve kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Devamında ise odağın maddi konulara, kazançlarına kayacaktır. Akşam saatlerinde gereksiz harcamalar yapmamaya ve sosyal çevrenle ilişkilerine dikkat etmende fayda var. Hesabını iyi yapman gereken günlerdesin. Aynı zamanda sağlığınla veya finansal konularla ilgili bazı hızlı ve sürpriz gelişmelere açık etkilerin var. Bugün paran ve sağlığın senin için ön planda olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Bu süre zarfında biraz duygusal hassasiyetlerin artabilir. Dalgınlıklar, unutkanlıklar yaşayabilirsin. Dedikodudan uzak durmanda fayda var. Günün devamında ise motivasyonun ve enerjin yükselecektir. Hızlı ve sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi seni bekliyor. Partnerinle, arkadaşlarınla, sosyal çevrendeki insanlarla ani ve hızlı programlar yapabilir, görüşebilir, bir araya gelebilirsin. Akşam saatlerinde de abartılı duygusal tepkiler vermemeye ve yargılayıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.


Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;



Sevgili Aslan, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Arkadaşlarınla, sosyal çevrendeki insanlarla konuşmaların yoğun olabilir. Fakat asılsız söylentilere dikkat etmen çok önemli. Günün devamında da senin için biraz daha içe dönük enerjiler hakim. Sağlıkla ilgili konular odağında olabilir. Bunun yanında işin ve kariyerinle ilgili bazı hızlı, sürpriz ve güzel gelişmeler yaşanabilir. İşinle ilgili önemli haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsin. Fakat akşam saatlerinde ise psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili hassasiyetlere dikkat etmen gerekecektir. Duygusal olarak hassasiyetlerinin olabileceği bir zaman dilimi. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. İşinle ilgili kafa karışıklıkların, kararsızlıkların olabilir. Günün devamında ise arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın odağına yerleşiyor. Aşk hayatında veyahut çocuğunun eğitimiyle alakalı hızlı ve sürpriz gelişmeler olabilir. Partnerinle seyahat planlayabilir ya da sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yalnız bir Başaksan sosyal mecralar aracılığıyla yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde de arkadaşlarınla ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya ve fazla para harcama eğilimine dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;



Sevgili Terazi, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Dalgınlık ve unutkanlıklara açık etkiler var. Günün devamında ise kariyerin ve iş hayatın odağına yerleşiyor. Aynı zamanda aile bireylerinin, aile büyüklerinin sağlığıyla veya ailenle arandaki para ilişkilerinle ilgili sürpriz bazı gelişmeler olabilir. Eşinin parası, ailenin parası ve partnerinle ilişkilerinle ilgili de gündemlerin olabilir. Günün ikinci yarısı da hızlı gelişmelere açık etkiler barındırıyor. İkili ilişkilerinde yargılayıcı olmamaya ve alınganlık yapmamaya özen gösterirsen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;




Sevgili Akrep, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Günün devamında ise odağın değişiyor. Seyahat planları, hukuksal konular senin için ön plana çıkıyor. Partnerinle iletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Aynı zamanda sürpriz haberler alabilirsin. Hızlı ve beklenmedik gelişmelere, sürprizlere açık bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde de sağlığınla ilgili hassasiyetlere ve iletişiminde yargılayıcı olmamaya dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.


Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Dedikodulara ve yalan haberlere de müsait bir zaman dilimi. Günün devamında ise sağlığın ve finansal konular ile ilgili gündemlerin olabilir. Aynı zamanda işinle veya sağlığınla ilgili hızlı ve sürprizli bazı gelişmeler yaşaman mümkün. Para girişlerin söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde de aşk hayatınla veya sağlığınla ilgili kafana takabileceğin durumlar olabilir. Yargılayıcı ve alıngan olmamaya dikkat etmende de fayda var. Sevgiyle kal.



Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;


Sevgili Oğlak, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman en mantıklısı olacaktır. Dalgınlıklar, unutkanlıklar ve boğaz hassasiyetlerin söz konusu olabilir. Günün devamında ise diğer insanlarla ilişkilerin odağına yerleşiyor. Aynı zamanda aşk hayatınla ya da çocuklarınla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Yalnız bir Oğlaksan sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde de ailenle iletişimine, aile bireyleriyle olan ilişkilerine dikkat etmende fayda var. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;


Sevgili Kova, akşama saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman daha mantıklı olacaktır. Aşk hayatınla ilgili bazı kafa karışıklıkların, kararsızlıkların olabilir. Günün devamında ise odağın değişiyor ve işin, sağlığın, günlük angaryalar senin için ön plana çıkıyor. Aynı zamanda evinle, ailenle ilgili ya da aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Hızlı ve beklenmedik gelişmelere açık bir zaman dilimi. Akşam saatlerinde de solunum yolları ile ilgili bazı hassasiyetlerin ve gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.




Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, akşam saatlerine kadar seni bekleyen işlerini tamamlaman ve rutinine bağlı kalman en mantıklısı olacaktır. Ayrıca, yine aynı saatlerde ailenle iletişiminle ilgili bazı kafa karışıklıkların olabilir. Günün devamında ise odağın değişiyor ve aşk hayatın gündemine yerleşiyor. Aynı zamanda sosyal çevrenle görüşmelerinin hızlı ve yoğun olacağı bir gün. Bazı sürpriz haberler alabilirsin. Akşam saatlerinde de partnerinle ilişkinde bazı pürüzler olabilir. Çocuğunun masrafları da biraz canını sıkabilir. Sevgiyle kal.




Kaynak: onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:02.