IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2023, 10:58   #1
Standart 04.01.2023 Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında iletişimin, ticaret girişimlerin ve yakın çevren yer alıyor. Sabah saatlerinde patronunla iletişiminde ya da bir otorite figürleriyle iletişiminde bazı streslerin olabilir. Çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Arkadaşlarınla, sosyal çevrenle iletişimin yoğun olabilir. Çevrendeki insanlardan destek ve fayda görebilir veya arkadaşlarına destek olabilir, yardım edebilirsin. Akşam saatlerinde de iletişimle ya da elektronik eşyaların ile ilgili bazı aksaklıklar yaşamam mümkün. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;


Sevgili Boğa, bugün odağında maddi konuların, gelirlerin, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Sabah saatlerinde maddi ve hukuksal konularla ilgili veyahut yayıncılıkla ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde kariyerin, kazançların ve ilişkilerin açısından destekleyici etkilerin var. Kariyerinden elde ettiğin gelirlerinde artış ve para girişlerin olabilir. Akşam saatlerinde ise iletişim, seyahat ve akrabalarınla ilgili bazı streslerin söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;


Sevgili İkizler, bugün ilişkilerin, sosyal hayatın ve iletişimin senin için öne çıkıyor. Sabah saatlerinde aile büyükleriyle parasal konularla ilgili bir anlaşmazlık ya da stres yaşaman mümkün. Bankalarla, devlet daireleriyle, miras ve nafaka konuları ile ilgili de çözemediğin işlerin olabilir. Gün genelinde yayıncılık, seyahat, eğitim, yurtdışı ve hukuksal konular açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Aynı zamanda sosyal çevrenin desteğini alabilirsin. Uzaklarda yaşayan veyahut sık görüşemediğin tanıdıklarınla bir araya da gelebilirsin. İletişiminin yoğun, sosyal hayatının aktif olabileceği bir gün. Sevgiyle kal.


Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;


Sevgili Yengeç, bugün psikolojik ve fiziksel sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki konular odağında yer alıyor. Sabah saatlerinde diğer insanlarla ilişkilerinde ya da partnerinle ilişkinde bazı huzursuzluklar yaşaman, çözümsüzlük hissetmen mümkün. Gün genelinde kariyerin ve maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Yatırımlarından kazanç elde edebilirsin veyahut kariyerin ile ilgili bazı şanslar ve fırsatlar elde edebilirsin. Akşam saatlerinde ise iletişimle ilgili aksaklıklar veya anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;


Sevgili Aslan, bugün odağında sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Sabah saatlerinde aile büyüklerinle, patronunla veyahut iş ortaklarınla ilgili bazı huzursuzlukların, anlaşmazlıkların veyahut onların sağlığı ile ilgili streslerin olabilir. Çözümsüzlük hissedebilirsin. İşinle ilgili de bir stresin olabilir. Gün genelinde ikili ilişkilerinle, aşk hayatınla, sosyal hayatınla ve evliliğinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni tanışmalar ve yeni karşılaşmalar için uygun bir gün. Sosyal çevrende iletişimin de yoğun olabilir. Arkadaşlarınla veya partnerinle seyahat planları da yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinin veya akrabalarının sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında kariyerin ve işin yer alıyor. Enerjinin yüksek olacağı ve toplum önünde görünürlüğünün artacağı bir gün. Sabah saatlerinde çocuklarınla veya partnerinle ilgili bir huzursuzluğun, stresin olabilir. Aşk hayatınla ilgili bir konuda çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde işin ve maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Miras, nafaka, kredi gibi konularla ilgili bazı şansların ve fırsatların olabilir. Akşam saatlerinde ise partnerinle veya çocuklarınla iletişiminde bazı aksaklıklar olabilir. Çocuğunun sağlığı, solunum yolları ile ilgili hassasiyetleri de gündeminde olabilir. Sevgiyle kal.




Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, bugün odağında yayıncılık, hukuksal konular, seyahat, uzaklarda yaşayan tanıdıklar ve eğitim konuları yer alıyor. Sabah saatlerinde aile büyükleriyle alakalı bir huzursuzluğun, stresin olabilir. Gün genelinde ise ikili ilişkilerin, aşk hayatın, sosyal ilişkilerin ve eğlence hayatın açısından destekleyici etkilerin var. Yeni tanışmalar, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin veyahut sosyal çevrenle keyifli vakit geçirebilirsin. Diğer insanlardan destek ve fayda görebileceğin bir gün. Akşam saatlerinde de aile bireyleri ve akrabalarınla iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.



Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;




Sevgili Akrep, bugün odağında psikolojik, fiziksel sağlığın ve maddi konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde ticari işlerinle ilgili veyahut yakın çevrenle, aile büyükleriyle iletişiminde bazı streslerin olabilir. Aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de bazı huzursuzlukların olabilir. Gün genelinde aile bireyleri ile ilişkilerin, işinden sağlayacağın kazançların, gayrimenkul konularından elde edeceğin kazançlar açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise kardeşinin veya yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili bir durumu kafana takabilirsin. Sevgiyle kal.






Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;



Sevgili Yay, bugün odağında ikili ilişkilerin, aşk hayatın, evliliğin ve işbirliği yaptığın insanlar yer alıyor. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde, aile büyükleri ile ilişkilerinde bazı streslerin olabilir. Gün genelinde partnerinle iletişimin ve yakın çevrenle ilişkilerin açısından destekleyici etkileri altında olacaksın. İletişimin yoğun olabilir. Yakın dostlarınla görüşüp keyifli vakit geçirebilirsin. Yalnız bir Yay isen yakın çevren aracılığıyla yeni tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde ise kardeşlerinle iletişiminde bazı pürüzler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;


Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlığın, işin, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Sabah saatlerinde senin veya aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde maddi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden maddi destek görebilirsin. Ailen için gerekli olan finansal kaynağı da sağlayabilirsin. Para girişlerin söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise kardeşinin veya çocuğunun sağlığı ile ilgili kafanı kurcalayan şeyler olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;


Sevgili Kova, bugün odağında aşk hayatın, çocukların ve hayatın keyifli yanları yer alıyor. Sabah saatlerinde aşk hayatınla veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde sosyal ve özel ilişkilerin açısından olumlu etkilerin var. Partnerinle iletişimin, yakın çevrenle ilişkilerin ve ticari işlerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Yeni karşılaşmalara ve tanışmalara da müsait bir gün. Akşam saatlerinde ise ilişkin veya çocuğunla alakalı, geri planda bazı düşüncelerin ve bazı kaygıların olabilir. Sevgiyle kal.



Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;


Sevgili Balık, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Sabah saatlerinde sosyal çevrenle ve ailenle olan ilişkilerinde bazı streslerin olabilir. Gün genelinde geri planda yaptığın işlerden bazı maddi kazançlar elde edebilirsin. Para girişlerin olabilir. İlişkilerin ve öz değer algın açısından da destekleyici etkilerin var. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla veya çocuğunla iletişiminde bazı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.




Kaynak: Onedio.com
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:56.