IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By Merve
  • 1 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2023, 11:25   #1
Standart 02.01.2023 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün maddi konular ve öz değer algın senin için ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde maddi konularla ilgili bazı gecikmelerle karşılaşabilir ve geçmişten gelen bir konuyu çözmen veya tekrar ele alman gerekebilir. Kardeşlerinle maddi konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda eski bir tanıdığınla ya da geçmişteki biriyle tekrar iletişime geçmen ve öz değer algını güçlendirmen de mümkün. Gün genelinde para, ilişkiler ve aile bireyleriyle alakalı bazı önemli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için yakın çevre ilişkilerin ve para konuların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde işin ve kariyerinle alakalı bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda yayıncılıkla, hukuki konularla, eğitimle alakalı eski bir konuyu tekrar görüşüp ele alabilirsin. Uzak şehirlerde yaşayan akrabaların ve yakınlarında görüşüp konuşabilirsin. Yakın çevren, kardeşlerin ve yakın akrabalarınla ilişkilerinde, para ile ilgili veya başka konularla ilgili bazı streslerin olabilir. Bugün senin için ikili ilişkilerin, yakın çevren ve uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla ilişkilerin ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.



Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;


Sevgili İkizler, bugün senin için geri plandaki konuların ve sağlığın öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde yayıncılıkla, hukuksal konularla, seyahatle, eğitimle veya yurt dışı konularıyla ilgili bazı gündemlerin, gecikmelerin ya da engellerin olabilir. Aynı zamanda sağlığın ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Doktor görüşmelerin olabilir. Miras, vergiler, nafaka veya kredilerle alakalı konularla ilgilenebilir, bankalarla iletişimde olabilirsin. Geçmişten gelen bazı konularla ilgili de yakınlarınla, bankalarla, devlet daireleriyle, belki kardeşlerinle görüşmeler yapabilirsin. Bugün, para ve ilişkilerle alakalı önemli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;


Sevgili Yengeç, bugün senin için sosyal çevren ve ikili ilişkilerin öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde finansal konularla veya sağlığın ile ilgili bazı gündemlerin, gecikmelerin ya da engellerin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenden tanıdıklarınla, dostlarınla bir araya gelip görüşebilirsin. Kardeşinle ya da yakın bir akrabanla geçmişteki bir konuyla ilgili tekrar görüşme yapabilirsin. Gün genelinde evliliğinle, finansal konularla, ilişkilerinle ve para ile alakalı konularda bazı önemli gelişmeler ve belki bazı streslerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;




Sevgili Aslan, bugün senin için işin, ilişkilerin ve kariyer konuların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde ikili ilişkilerinde ve ortaklıklarında bazı gecikmeler, engeller ve pürüzlerle karşılaşabilirsin. İş ve para ile ilgili konularda yakın dostlarınla, kardeşlerinle veya birlikte iş yaptığın kişilerle bazı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda aşk hayatınla ilgili de geçmişten kalan bir konuyla ilgili görüşmeler yapıp bir sonuçlanma, tamamlanma yaşayabilirsin. Diğer bir taraftan sağlığınla ilgili de bazı görüşmeler yapıp iyileşme kaydedebilirsin. Gün genelinde ilişkiler, parasal konular, psikolojik ve fiziksel sağlık konuları ile ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir. Sevgiyle kal.




Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;


Sevgili Başak, bugün senin için hukuki işler, seyahat konuların, aşk hayatın ve çocukların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde işlerinle ya da sağlığınla ilgili bazı gecikme ve engellerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda çocuğunla hukuki konularla, eğitimiyle veya seyahatlerinizle ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Geçmişten gelen bazı konularla ilgili de kardeşlerinle görüşmen, tekrar ele almanız mümkün. Ayrıca aşk hayatında ve ilişkilerinle alakalı bazı pürüzler, stresler olabilir. Aşk hayatınla ilgili bir tamamlanma yaşayabilir, bir sayfayı kapatabilirsin. Bugün çocuklarınla ilgili konularla ilgilenebilirsin. Çocuklarının ilişkisi ile veya senin aşk hayatınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;



Sevgili Terazi, bugün senin için sağlığın, finansal konuların, bankalarla olan işlerin, ailenin parası ve aile içi ilişkilerin ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde kardeşlerinle, yakın akrabalarına ve dostlarınla finansal konularla ilgili veyahut sağlık konuları ile ilgili görüşmeler yapabilirsin. Aile bireylerinin sağlığı ya da ailenin parası ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Ailenle, geçmişten gelen bir konuyu tekrar görüşüp ele alabilirsin. Gün genelinde ailenle ilişkilerin, kariyerin ve para konuları ya da ailenle olan para ilişkilerin ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;




Sevgili Akrep, bugün senin için ikili ilişkilerin, evliliğin ve ortaklıkların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde evliliğinle, partnerinle ilişkinle veyahut aile içi ilişkilerin ile ilgili bazı gecikmeler ya da engellerle karşılaşabilirsin. Evinle veya aile büyüklerinle ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda kardeşlerinle, yakın akrabalarınla geçmişten gelen bir konuyu tekrar görüşebilirsin. Partnerinle eski ve kapatılamamış bir konuyu tekrar ele alıp görüşebilirsin. Eski birlikteliklerinden haber alman da mümkün. Bunun yanında aşk hayatında tutku, sahiplenme artabilir ve beraberinde kıskançlık, korku ve stres olabilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bugün senin için sağlığın, günlük işlerin, işin ve sorumlulukların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde iletişimle, seyahatle ilgili bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda parayla ilgili bazı görüşmeler yapman da mümkün. Yakın çevrenle, kardeşlerinle maddi konularla ilgili geçmişten gelen bir konuyu tekrar görüşebilirsin. İşle ilgili önceden kalan alacağın paralar varsa da onları alabilirsin. Ailenle de, sağlık ve para ile ilgili konularda işbirliği içinde olabilirsiniz. Bugün parayla ve sağlıkla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;


Sevgili Oğlak, bugün çocukların ve aşk hayatın senin için ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde parayla, gelirlerinle ilgili bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşabilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili geçmişteki bir konuyu tekrar görüşüp ele alabilirsin. Gün genelinde çocuğunun eğitimi ve finansal konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda partnerinle geçmişteki bir konuyu tekrar görüşebilirsin. Geçmişteki bir birlikteliğinden haber alman da mümkün. Bugün ikili ilişkilerin, aşk hayatın, çocuğunun eğitimi ve para ile ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;



Sevgili Kova, Bugün senin için evin, ailen ve gayrimenkul konuların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde aile bireyleri ile alakalı bazı sorumluluklar alman gerekebilir. Aynı zamanda kardeşinle, geri plandaki bazı konuları, geçmişteki kalmış meseleleri tekrar konuşup ele almanız gerekebilir. Kardeşinin sağlığı ile ilgili de bazı görüşmeler yapman gerekebilir. Gün genelinde parayla veyahut ilişkilerinle ilgili, geri planda bazı gündemlerin belki streslerin ve kaygıların olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için kardeşlerin, iletişimin, yakın çevren ve seyahat konuların öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde sağlığınla, solunum yolların ile ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda sosyal çevrenden birileriyle, kardeşinle veyahut yakın bir dostunla geçmişteki bir konuyu tekrar görüşebilirsiniz. Senin için iletişimin yoğun olduğu bir gün. Bazı eski tanıdıklarınla, eski dostlarınla da karşılaşmam mümkün. Aşk hayatında ise bazı kaygılar ve korkular açığa çıkabilir. Bugün, aşk hayatında ve sosyal çevrenle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.








Kaynak: onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 02 Ocak 2023, 11:36   #2
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için geri plandaki konuların ve sağlığın öne çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde yayıncılıkla, hukuksal konularla, seyahatle, eğitimle veya yurt dışı konularıyla ilgili bazı gündemlerin, gecikmelerin ya da engellerin olabilir. Aynı zamanda sağlığın ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Doktor görüşmelerin olabilir. Miras, vergiler, nafaka veya kredilerle alakalı konularla ilgilenebilir, bankalarla iletişimde olabilirsin. Geçmişten gelen bazı konularla ilgili de yakınlarınla, bankalarla, devlet daireleriyle, belki kardeşlerinle görüşmeler yapabilirsin. Bugün, para ve ilişkilerle alakalı önemli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.


Doktor görüşmeleri var aynen

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine sağlık gülüm

Merve bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:56.