IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2022, 11:39   #1
Standart 31.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;


Sevgili Koç, yılın son gününden merhaba. Günün ilk yarısında sosyal ilişkilerin, iş ilişkilerin ve iletişimin yoğun olabilir. Fakat iletişimde yanlış anlaşılmalara, agresif yaklaşımlara dikkat etmende fayda var. Geçmişteki ilişkilerinden veya eski tanıdıklarından haber alman da mümkün. Günün ikinci yarısı ise üzerinde biraz baskı hissedebilir veya inatlaşmalara girebilirsin. Hırslı yaklaşımlara açık etkiler var. Akşam saatlerinde ise enerjin değişiyor ve keyif, huzur, rahatlık odağına yerleşiyor. Yeni yıla keyifle giriyorsun. İyi seneler. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;



Sevgili Boğa, yılın son gününden merhaba. Günün ilk yarısında uzakta yaşayan tanıdıklarınla, kardeşlerinle iletişimin yoğun olabilir. Yakın çevrenden haber alabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla, solunum yolları veya sindirim sisteminle ilgili hassasiyetlerin olabilir. İletişimde yanlış anlaşılmalar, dalgınlık, unutkanlık da yaşanabilir. Günün ikinci yarısı ise gerginliklere, strese bir miktar açık etkiler var. Hırslı yaklaşımlar sergileyip inatlaşma yaşayabilirsin. Fakat akşam saatlerinde Ay, burcuna geçiyor ve enerjin değişiyor. Senin için huzurlu ve keyifli bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.


Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;


Sevgili İkizler, yılın son gününden merhaba. Günün ilk yarısında sosyal çevrenle, arkadaşlarınla, kardeşlerinle iletişimin ve görüşmelerin yoğun olabilir. Fakat yakın çevrenin, kardeşlerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin, streslerin olabilir. Yakınlarınla finansal konularla ilgili bazı görüşmeler de yapabilirsin. Günün ikinci yarısında da sosyal çevrenle ilişkilerinde, üzerinde baskı hissetmen mümkün. Genel olarak iletişimde yanlış anlaşılmalara ve solunum yolları hassasiyetlerine dikkat edersen iyi olur. Akşam saatlerinde ise enerjin değişiyor ve keyif, huzur, iştah odağına yerleşiyor. Senin için keyif odaklı bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.



Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;




Sevgili Yengeç, yılın son gününden merhaba. Günün ilk yarısında ikili ilişkilerin, kardeşlerinle, partnerinle iletişimin yoğun olabilir. Fakat yanlış anlaşılmalara, iletişim problemlerine açık bir zaman dilimi. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkilerde inatlaşmalar ve hırslı yaklaşımlar görülebilir. Sosyal hayatının ve iletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Akşam saatlerinde de enerjin değişiyor. Odağına arkadaşların, sosyal çevren yerleşiyor. Senin için keyifli bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.



Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;


Sevgili Aslan, yılın son gününden merhaba. Bugün günlük koşturmacaların ve iletişimin yoğun olabilir. Günün ilk yarısında işle ilgili yapman gereken şeyler olabilir. Aynı zamanda yakın çevrenle, kardeşlerinle, akrabalarınla konuşmaların ve görüşmelerin de hızlı olacaktır. Dostlarınla seyahat etmen de mümkün. Fakat iletişimde fikir ayrılıklarına ve yanlış anlaşılmalara müsait etkiler var. Solunum yolları hassasiyetlerin ve ilişkilerle ilgili takıntılı yaklaşımların olabilir. Akşam saatlerinde ise enerjin değişiyor. Senin için keyifli ve huzurlu bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;


Sevgili Başak, yılın son gününden merhaba. Günün ilk yarısı aşk hayatın, ilişkilerin ve çocuklarının sağlığı senin için ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında ilişkinle alakalı bir konuyu kafana takabilirsin. Partnerinle fikir ayrılıkları yaşaman da mümkün. Yanlış anlaşılmalara müsait etkiler var. Aşk hayatınla ilgili bazı konuları kafana takabilir, iç dünyanda stres yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise enerjin ve odağın değişiyor. Senin için keyifli, huzurlu bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.




Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;


Sevgili Akrep, yılın son gününden merhaba. Bugün senin için yakın çevren, kardeşlerin, dostların, seyahatlerin ve iletişimin ön planda olacaktır. Günün ilk yarısında yakın çevrenle ve kardeşlerinle iletişiminde bazı anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanabilir. Aynı zamanda senin veya kardeşinin sağlık konuları gündeminde olabilir. Solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin olabilir. İletişimde hırslı ve manipülatif yaklaşımlara, inatlaşmalara dikkat etmende de fayda var. Akşam saatlerinde ise enerjin ve odağın değişiyor. Evliliğin, partnerin, ikili ilişkilerin ön plana çıkıyor. Senin için keyifli ve huzurlu bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.






Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, yılın son gününden merhaba. Bugün senin için aşk hayatın, öz değer algın, kazançların ve maddi konuların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında partnerinle iletişiminde veya çocuklarınla iletişiminde fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Partnerinle veya çocuğunla maddi konularla ilgili bazı stresler yaşayabilirsin. Veyahut partnerinle geçmişteki bazı konuları tekrar konuşabilirsiniz. Kardeşine de para yollaman mümkün. Akşam saatlerinde ise enerjin değişiyor. Huzur, keyif ve yeme içme odağına yerleşiyor. Keyifli bir akşam olacaktır senin için. İyi seneler. Sevgiyle kal.




Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;


Sevgili Kova, yılın son gününden merhaba. Bugün senin için kardeşlerin, yakın çevren, dostların, iletişimin ve seyahatlerin ön plana çıkıyor. Kardeşlerinin veya yakın çevrenin sağlığıyla alakalı bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda senin de solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerin olabilir. İletişiminde, ilişkilerinde fikir ayrılıkları ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kardeşine veya yakın çevrenden birine karşı öfkelenebilirsin. Fakat akşam saatlerinde enerjin değişiyor. Ev, yuva keyif ve huzur odağına yerleşiyor. Senin için keyifli bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.


Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;


Sevgili Balık, yılın son gününden merhaba. Bugün senin için sosyal çevren, sosyal ilişkilerin, arkadaşlıkların ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında arkadaşlarınla veya sosyal çevrenle ilişkilerinde bazı fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklar olabilir. Maddi konularla ilgili para ile ilgili konularda yakın çevrenle görüşmeler yapabilirsin. Öz değer algın üzerine de sorgulamalar yapabileceğin bir gün. Akşam saatlerinde ise enerjin değişiyor. Kardeşlerin, yakın dostların, yakın çevren odağına yerleşiyor. Keyif, huzur ve iletişim odaklı bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, yılın son gününden merhaba. Bugün senin için aile ilişkilerin, aile bireyleriyle olan iletişimin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle aranda yanlış anlaşılmalar veya fikir ayrılıkları yaşanabilir. İletişimde eleştirel ve baskıcı tutumlar söz konusu olabilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir veyahut aile bireylerinin sağlık gündemleri olabilir. Ailenin baskısını üzerinde hissedebilirsin. Akşam saatlerinde ise enerjin ve odağın değişiyor, keyif ve huzur ön plana çıkıyor. Senin için keyif odaklı bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, yılın son gününden merhaba. Bugün senin için aile bireyleri ve ailenle ilişkilerin ön plana çıkıyor. Günün ilk yarısında iletişiminde ve ilişkilerinde yanlış anlaşılmalarla fikir ayrılıkları yaşanabilir. Gerek özel ilişkilerinde gerekse aile büyükleri ile olan ilişkilerinde çatışmalar yaşanabilir. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün seni bekliyor. Çocuğunun eğitimi ile ilgili de gündemlerin olabilir. Hırslı ve inatçı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Akşam saatlerinde ise enerjin değişiyor. Aşk hayatın, çocukların ve eğlence odağına yerleşiyor. Senin için keyifli ve eğlenceli bir akşam olacaktır. İyi seneler. Sevgiyle kal.


Kaynak: onedio.com
Bade bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:30.