IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 Post By Merve
  • 1 Post By Ada
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2022, 12:12   #1
Standart 30.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağın kendinde, ihtiyaçlarında, bedeninle ilgili konularda, sağlığında ve dış görünüşünde olacaktır. Kendine dönük olabileceğin bir gün. Günün ilk yarısında enerjin biraz düşük olabilir. Sağlıkla ilgili gündemlerinin olması veya baş ağrısı yaşaman mümkün. Ufak tefek sakarlıklara da dikkat edersen iyi olur. Gün genelinde ise iletişimle, haberleşmeyle, kardeşlerinle veya yakın çevrenle ilgili çözümsüzlük hissin olabilir. Aynı zamanda ilişkilerinle, özellikle eski birlikteliklerinle ilgili geri planda bazı düşüncelerin, kararların olabilir. Birinden haber alman da mümkün. Bugün başlayan Merkür gerilemesiyle de işin ve kariyerinle ilgili bazı kararlarını gözden geçirebilir ve geçmişteki konuları tekrar ele alabilirsin. Sevgiyle kal.


Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;


Sevgili Boğa, bugün odağında iç dünyan, geri plandaki konuların, psikolojik ve fiziksel sağlığın yer alıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili hassasiyetler olabilir. Baş ağrılarına ve migren ataklarına açık etkiler var. Aynı zamanda ikili ilişkilerle alakalı geri planda, iç dünyanda bazı sorgulamaların ve düşüncelerin olabilir. İlişkilerinle alakalı çözümsüzlük hissedebilirsin. Bir taraftan da hukuksal konularla, parayla veyahut uzakta yaşayan tanıdıklarınla alakalı bazı streslerin olabilir. Gün genelinde ise sosyal ilişkiler ile alakalı destekleyici etkiler altında olacaksın. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün. Bugün başlayan Merkür retrosuyla da hukuksal konular, yayıncılık, uzakta yaşayan yakınlar ve eğitimle ilgili, geçmişteki bazı konuları tekrar ele alman gerekebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal çevren, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların yer alıyor. Günün ilk yarısında bir arkadaşının sağlığıyla ilgilenmen gerekebilir. Bir arkadaşınla ilişkinde de pürüzler yaşayabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgili bir konuda çözümsüzlük hissetmen mümkün. Gün genelinde ise maddi konular ve ortaklıkların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş birliği yaptığın kişilerle, finansal konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Bugün başlayan Merkür gerilemesi de sağlığınla, maddi konularla, miras, nafaka, vergiler ve bankalarla ilgili konularda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmeni gerektirebilir. Sevgiyle kal.





Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Toplum önünde daha görünür olacağın bir gün senin için. Günün ilk yarısında işinle, sağlığınla, aşk hayatınla veya çocuğunun sağlığıyla ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Enerjin de biraz düşük olabilir. Baş ağrısı ve sakarlıklar açısından da dikkat edilmesi gereken bir zaman dilimi. Gün genelinde ise ilişkin ve evliliğinle ilgili geçmiş konuları tekrar ele alabilirsin. Bazı düşüncelerin, konuşmaların ve kararların olabilir. Bugün başlayan Merkür gerilemesi de ikili ilişkilerini tekrar gözden geçirmeni gerektirebilir. Sevgiyle kal.




Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında yayıncılık, seyahat, hukuksal konular, eğitim ve uzak şehirlerdeki yakınlar yer alıyor. Günün ilk yarısında ailenle ve hukuksal konularla ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Aile bireylerinin sağlığıyla, gayrimenkul konuları ile veyahut uzakta yaşayan tanıdıklarının sağlık problemleri ile ilgili bazı streslerin olabilir. Bugün başlayan Merkür gerilemesi ise sağlığınla ilgili, evcil hayvanlarınla veyahut işinle ilgili bazı konuları tekrar ele almanı gerektirebilir. Sevgiyle kal.




Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında psikolojik ve fiziksel sağlığın, finansal konuların, bankalar, vergiler, ödemeler ve krediler yer alıyor. Günün ilk yarısında senin veya yakın çevrenin sağlığı ile ilgili bazı streslerin olabilir. Psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Baş ağrılarına müsait bir zaman dilimi. Aynı zamanda finansal konularla ilgili girişimlerin için de günün ikinci yarısını değerlendirmen daha uygun olacaktır. Gün genelinde ikili ilişkilerin ve aşk hayatın açısından destekleyici etkilerin var. Partnerinle geçmişteki bazı konuları tekrar masaya yatırıp uzlaşma sağlayabilirsiniz. Bugün başlayan Merkür gerilemesi de aşk hayatında ve çocuklarınla ilişkilerinde geçmiş konuları tekrar önüne getirebilir. Eski birlikteliklerinden haber alman da mümkün. Sevgiyle kal.



Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;


Sevgili Terazi, bugün odağında ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve aşk hayatın yer alıyor. Günün ilk yarısında ilişkilerinde veyahut parasal konularda bir çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde sağlığınla veya işinle ilgili bir konuyu, iş birliği yaptığın kişilerle tekrar ele alman gerekebilir. Sevindirici bir haber alabilirsin. Bugün başlayan Merkür gerilemesi ile de aile bireyleri ile ilişkilerinde, iletişiminde ya da gayrimenkul ile ilgili eski konular önüne gelebilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;


Sevgili Akrep, bugün odağında işin, sağlığın ve günlük işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında bedensel veya psikolojik hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda sağlığınla ilgili veya işinle ilgili bir konuda çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde partnerinle iletişiminde veya çocuğunun eğitimi ile ilgili destekleyici etkiler altındasın. Partnerinle seyahat planları da yapabilirsiniz. Bugün başlayan Merkür gerilemesi ise iletişim, ticaret, eğitim veya yakın çevrenle ilgili eski, geçmişte kalmış konuları tekrar önüne getirebilir. Sevgiyle kal.


Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;


Sevgili Yay, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Günün ilk yarısında biraz keyifsiz olabilirsin. İlişkilerinle alakalı bazı konularda çözümsüzlük hissedebilirsin. İlişkilerin ve öz değerin ile alakalı bazı sorgulamaların olabilir. Gün genelinde ailenle, maddi konularla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Bugün başlayan Merkür gerilemesi ise maddi konuları veya öz değer algınla ilgili konuları tekrar değerlendirmeni sağlayabilir. Harcamalarına dikkat etmen gereken bir dönem. Sevgiyle kal.




Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;


Sevgili Oğlak, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında enerjin biraz düşük olabilir. Senin veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili bir gündemin olabilir. Gayrimenkul konularıyla ilgili de bir çözümsüzlük hissetmen mümkün. Gün genelinde ticari işlerinle veya kardeşlerinle ilgili, eskiden gelen bir konuyu görüşebilirsin. Bugün başlayan Merkür’ün geri hareketi ile birlikte de ticari işlerinde, iletişiminde, yakın çevre ilişkilerinde ve gayrimenkul konularında işlerin yavaşlaması gibi pürüzler yaşanabilir. Uzun zamandır görüşmediğin aile büyükleriyle görüşebilir ve eski birlikteliklerinden haber alabilirsin. Sevgiyle kal.



Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;


Sevgili Kova, bugün odağında iletişim, kardeşler, yakın çevre, dostlar, ticaret, seyahat ve eğitim yer alıyor. Günün ilk yarısında solunum yollarıyla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Kardeşlerinin, yakın çevrenin sağlığıyla da ilgili bazı gündemlerin olabilir. Trafikte ve ticari işlerinde de dikkat etmen gereken bir zaman dilimi. Gün genelinde ise ilişkilerinle alakalı geri planda bazı düşüncelerin, bazı kararların ve bazı sorgulamaların olabilir. Bugün başlayan Merkür retrosuyla da birlikte ilişkilerinle, kardeşlerinle ve aile büyüklerinle alakalı geçmişteki bazı konular tekrar gündemine gelebilir. Sağlığınla ilgili bazı konularda tekrar önüne gelebilir. Bu dönem rüyaların da çok yoğun olacaktır. Sevgiyle kal.


Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;




Sevgili Balık, bugün odağında maddi konular, gelirlerin, kazançların ve öz değer algın yer alıyor. Günün ilk yarısı para çıkışların olabilir. Beklediğin paraların gelmesiyle alakalı da bazı pürüzler yaşayabilirsin. Öz değer algınla ilgili veya hukuksal konularla ilgili çözümsüzlük hissedebilirsin. Gün genelinde ise ilişkin veya evliliğinle alakalı, yakın çevrenle görüşmeler yapabilirsin. Partnerinle, geçmişteki bir konuyu tekrar masaya yatırıp uzlaşma sağlayabilirsiniz. Bugün başlayan Merkür gerilemesiyle de birlikte uzun zamandır görüşmediğin tanıdıkların ve aile büyüklerinle görüşebilirsin. Sevgiyle kal.




Kaynak: onediyor.com
Bade ve Ada bunu beğendiler.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 30 Aralık 2022, 13:40   #2
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal çevren, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların yer alıyor. Günün ilk yarısında bir arkadaşının sağlığıyla ilgilenmen gerekebilir. Bir arkadaşınla ilişkinde de pürüzler yaşayabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgili bir konuda çözümsüzlük hissetmen mümkün. Gün genelinde ise maddi konular ve ortaklıkların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş birliği yaptığın kişilerle, finansal konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Bugün başlayan Merkür gerilemesi de sağlığınla, maddi konularla, miras, nafaka, vergiler ve bankalarla ilgili konularda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmeni gerektirebilir. Sevgiyle kal.

Bütün olumsuzluklar bugün benimle kısacası
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine sağlık gülüm

Merve bunu beğendi.
 
Alt 30 Aralık 2022, 14:12   #3
Standart

Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili İkizler, bugün odağında sosyal çevren, sosyal ilişkilerin ve arkadaşların yer alıyor. Günün ilk yarısında bir arkadaşının sağlığıyla ilgilenmen gerekebilir. Bir arkadaşınla ilişkinde de pürüzler yaşayabilirsin. Ayrıca sağlığınla ilgili bir konuda çözümsüzlük hissetmen mümkün. Gün genelinde ise maddi konular ve ortaklıkların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İş birliği yaptığın kişilerle, finansal konularla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Bugün başlayan Merkür gerilemesi de sağlığınla, maddi konularla, miras, nafaka, vergiler ve bankalarla ilgili konularda bazı şeyleri tekrar gözden geçirmeni gerektirebilir. Sevgiyle kal.

Bütün olumsuzluklar bugün benimle kısacası
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine sağlık gülüm

Rica ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmmm keyifle yapıyorum bu işi..😘

Ada bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:02.