IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2022, 00:23   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 22.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte daha görünür olacağın, enerjinin ve motivasyonunun daha yüksek olacağı, kariyerinin de ön planda yer alacağı bir döneme giriyorsun. Gün içinde beklenmedik, sürpriz para girişleri veyahut ilişkilerle alakalı seni şaşırtabilecek, güzel gelişmeler olabilir. Aynı zamanda bugün ilişkilerinle, partnerinle alakalı da geri planda bazı düşüncelerin ve kararların olabilir. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla görüşebilir, konuşabilirsin. Gün genelinde işinle, kariyerinle ilgili konularda ise bazı pürüzlerle karşılaşman mümkün. Yargılayıcı olmamaya, durumları abartmamaya ve büyütmemeye özen gösterirsen iyi olur. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeni Ay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte seyahatlerinin, eğitim hayatının, uzaklarda yaşayan yakınlarının ve yayıncılığın daha ön planda olacağı bir döneme giriyorsun. Gün içinde uzak şehirlerde yaşayan yakınlarından sürpriz haberler alabilir veyahut hukuki konulardan beklediğin paralara kavuşabilirsin. Bazı Boğalar için ise uzak şehirlerdeki kişilerle ani ilişki başlangıçları gündeme gelebilir. Sosyal hayatın ve iş birlikleri açısından da olumlu etkiler devrede olacak. Gün genelinde umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmamaya, yargılayıcı ve eleştirel olmamaya, egonu ön planda tutmamaya dikkat edersen iyi olur. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeni Ay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem finansal konular, paylaşımlı paralar, yatırımlar, vergiler ve sağlık konuları odağına yerleşecektir. Gün içinde parayla, ortak gelirlerle, nafaka, miras ve bankalarla ilgili konularda sürpriz gelişmeler olabilir. Aynı zamanda iş birliği yaptığın kişilerle, ortaklarınla veya partnerinle bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle seyahat planları yapabilir veyahut hukuksal konularla ilgili görüşebilirsin. Gün genelinde sosyal çevrene karşı eleştiriyi, karamsarlığı abartmamaya, yargılayıcı ve umutsuz olmamaya özen göstermen gerekebilir. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeni Ay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte senin için ikili ilişkilerinin, evliliğinin, aşk hayatının ve diğer insanlarla olan ilişkilerinin ön planda olacağı bir dönem başlıyor. Gün içinde sosyal çevrenle ve arkadaşlarınla ani planlar yapabilir, sürpriz buluşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Yalnız bir Yengeçsen de sürpriz karşılaşmalar yaşaman mümkün. Aynı zamanda uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklarınla da haberleşebilirsin. Gün genelinde ilişkilerinde gururla hareket etmemeye, yargılayıcı olmamaya ve eleştiriyi abartmamaya dikkat etmen en sağlıklısı olacaktır. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeni Ay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem senin için sağlığın, sorumlulukların, işin ve günlük rutinin öne çıkıyor. Gün içinde işinden, kariyerinden gelecek bazı maddi kazançların olabilir. Sürpriz para girişlerin veyahut iş ilişkilerinle ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Parayla ilgili de bankalarla görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın ve ilişkilerin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Gün genelinde karamsarlığa kapılmamaya, yargılayıcı ve eleştirel olmamaya, psikolojik ve fiziksel sağlığına özen göstermeye dikkat edersen iyi olur. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeni Ay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem aşk, ilişkiler, çocuklar ve hayatın keyifli yanları odağına yerleşiyor. Gün içinde aşk hayatınla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir ya da partnerinle ani seyahat planları yapabilirsiniz. Yalnız bir Başaksan da yeni karşılaşmalar, tanışmalar yaşayabilirsin. Aşk hayatında hızlı gelişmelere açık bir gün. Partnerinle konuşmaların, görüşmelerin yoğun olabilir. Gün genelinde ise özellikle ilişkilerinde gururuna, yargılayıcı söylemlere ve eleştiriye dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde de evinle ve ailenle ilgili sorumluluklarınla ilgilenebilirsin. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeni Ay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alacaktır. Gün içinde ailenin parasıyla, bankalarla ve paylaşımlı paralarla ilgili bazı sürpriz gelişmeler olabilir. Hane içine beklenmedik para girişleri olabilir veya ailenle para ve sağlık konularıyla ilgili görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ailenle, partnerinle ilişkinde gururlu tavırlara, yargılayıcı söylemlere ve eleştiriyi abartmamaya dikkat etmen en mantıklısı olacaktır. Durumları, olayları abartıp büyütebilirsin, dikkat. Akşam saatlerinde ise, aşk hayatınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeniay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem yakın çevre ilişkilerin, kardeşlerin, dostların, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim konuları senin için öne çıkıyor. Gün içinde partnerinle, eşinle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir; sürpriz seyahatler yapabilirsiniz. Aynı zamanda ticari anlaşmalar veya sözleşmeler açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Yalnız bir Akrepsen, beklenmedik karşılaşmalara açık etkiler var. Gün genelinde ise yargıya, eleştiriye ve karamsarlıklara dikkat edersen iyi olur. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeniay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem için maddi konular, kazançların, gelirlerin ve öz değer algın odağında olacaktır. Gün içinde maddi konularla ilgili, kazançlarınla ilgili sürpriz gelişmeler ve para girişlerin olabilir. İşin için gerekli finansal kaynağı sağlayabilirsin. Ayrıca ailenle de görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Gün genelinde partnerinin veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Partnerinle iletişimde eleştirel, yargılayıcı, gururlu tavırlarla karşılaşabilirsin. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeniay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün Güneş’in burcuna geçmesiyle senin için parlama zamanı. Önümüzdeki dönem enerjin, motivasyonun yüksek olacaktır. Gün içinde ilişkilerinle, aşk hayatınla ve çocuğunla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Yalnız olan Oğlaklar için sürpriz karşılaşmalar da mümkün. Yakın çevrenle, dostlarınla görüşmelerin de yoğun olabilir. Gün genelinde ise ailenle veya eşinle ilişkinde yargılayıcı ve eleştirel olmamaya özen göstermen iyi olur. Abartılara, egoya açık etkiler var. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeniay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem, psikolojik ve fiziksel sağlığın, iç dünyan, maneviyatın ve geri planda yürüttüğün işlerin odağında olacaktır. Daha içine kapanabileceğin bir dönem olabilir. Gün içinde para ilişkilerin, gayrimenkul konuları veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı sürpriz gelişmeler ve gündemlerin olabilir. Öz değer algınla ilgili de geri planda düşüncelerin sorgulamaların olabilir. Gün genelinde ise solunum yolları ile ilgili rahatsızlıklara, yakın çevrenle iletişiminde yargılayıcı ve eleştirel olmamaya dikkat etmende fayda var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla görüşüp konuşabilirsin. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeniay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem, sosyal çevren, arkadaşların, sosyal hayatın odağında olacaktır. Gün içinde arkadaşlarından, dostlarından, sosyal çevrenden sürpriz haberler alabilirsin. Ticari işlerinden para kazanmak için de destekleyici etkiler var. Yalnız bir Balıksan yeni karşılaşmalara, tanışmalara uygun bir gün. Gün genelinde arkadaşlarınla ilişkilerinde eleştirel ve yargılayıcı tavırlara ve aynı zamanda harcamalarına dikkat etmende fayda var. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeniay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 
Alt 22 Aralık 2022, 10:55   #2
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öncelikle Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte önümüzdeki dönem finansal konular, paylaşımlı paralar, yatırımlar, vergiler ve sağlık konuları odağına yerleşecektir. Gün içinde parayla, ortak gelirlerle, nafaka, miras ve bankalarla ilgili konularda sürpriz gelişmeler olabilir. Aynı zamanda iş birliği yaptığın kişilerle, ortaklarınla veya partnerinle bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise partnerinle seyahat planları yapabilir veyahut hukuksal konularla ilgili görüşebilirsin. Gün genelinde sosyal çevrene karşı eleştiriyi, karamsarlığı abartmamaya, yargılayıcı ve umutsuz olmamaya özen göstermen gerekebilir. Girişimlerin, başlangıçların ve yeniliklerin için Yeni Ay sonrasını değerlendirmeni öneririm. Sevgiyle kal.


Hadi inşallah bakalım

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22.