IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2022, 00:08   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 28.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın yer alıyor. İletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Günün ilk yarısında uzaklardaki tanıdıklarından haber alabilir, görüşebilirsin. Uluslararası ticaret, yayıncılık, eğitim ve hukuksal konular açısından da destekleyici etkiler var. Gün genelinde ise kardeşlerin, yakın dostlarınla ilişkin, iletişimin, eğitimin ve seyahatlerin ile ilgili harekete geçirici etkiler var. Yakınlarında bir araya gelip, eski bir konuyu tekrar ele alabilirsiniz. Ya da önceden kaçırdığın ticari bir fırsat tekrar önüne çıkabilir. Eski dostlarından haber alabilir ya da seyahat planları yapabilirsin. Ticari girişimler için destekleyici bir gün olduğunu da hatırlatmam gerek. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Günün ilk yarısında hem sağlığın hem de kazançların ve finansal konular açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ödemelerin, bankalar, alacakların ile ilgili işlemler yapabilirsin, para girişlerin olabilir. Gün genelinde ise kariyerin, maddi konuların ve sağlığın ile ilgili girişimlerin olabilir. Harekete geçirici etkiler var. Maddi konularla ilgili eski bir durumu tekrar ele alabilir, çözümlemek için girişimde bulunabilirsin. Verimli ve iyi bir gün seni bekliyor, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında seyahat, yurtdışı konuları, uzaklarda yaşayan yakınların, hukuksal konular ve eğitimin yer alıyor. Günün ilk yarısında ikili ilişkiler, uzaklardaki tanıdıklarınla olan ilişkilerin, hukuksal konular ve sözleşmeler açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle, eşinle seyahat organize edebilirsin. Gün genelinde seyahat, eğitim ve hukuksal konularla ilgili girişimlerin olabilir. Eski konular veya eski bazı fırsatlar tekrar önüne gelebilir. Harekete geçmek için uygun ve iyi bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün odağında sağlık, finansal konular, bankalar, ödemeler, krediler ve vergiler yer alıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili ve işinle ilgili destekleyici etkilerin var. Önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise sağlığına ilgili eski bir konuyu tekrar ele alıp çözmek için harekete geçebilirsin. Hastane ve doktorlarla görüşmelerin olabilir. Aynı zamanda finansal konularla, bankalarla veya vergi daireleriyle de işlerin, görüşmelerin olabilir. Verimli bir gün, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında ikili ilişkiler, evliliğin, partnerinle ilişkin ve ortaklıkların yer alıyor. Günün ilk yarısında aşk hayatın ve partnerinle ilişkin açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle iyi vakit geçirebilir, sosyalleşebilirsin. Gün genelinde sosyal hayatın ve ikili ilişkilerin açısından harekete geçirici, hızlı etkiler var. Yalnız bir Aslansan sosyal çevrenden birisi ile yeni bir ilişkiye başlaman mümkün. Aynı zamanda arkadaşlarınla ilişkilerinde, eski bir konu tekrar gündeme taşınabilir. Ticari ortaklıklar, imzalar açısından da destekleyici bir görünüm var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında işin, sağlığın, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında aile bireyleriyle görüşebilir ya da haber alabilirsin. Gayrimenkul konuları ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde iş girişimlerin açısından ve kariyerinle, işinle ilgili konularda harekete geçmen açısından destekleyici etkiler barındırıyor. Aynı zamanda sağlığınla ilgili önceden süregelen bir konuyu çözmek için de girişimde bulunabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Günün ilk yarısında yakın dostlarınla haberleşebilir, görüşebilir ve keyifli vakit geçirebilirsin. Yakınlarından, kardeşlerinden veya bir akrabandan haber alabilirsin. Gün genelinde uzaklarda yaşayan veya yurtdışı bağlantılı biri ile karşılaşman, yakınlaşman mümkün. Ya da senin veya çocuğunun eğitimi ile ilgili bir girişimin olabilir. Aynı zamanda partnerinle seyahat planlama açısından da değerlendirebileceğin iyi bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında ailenle maddi konularla ilgili görüşebilir, konuşabilirsin. Aynı zamanda gayrimenkul yatırımı veya evinle ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Gün genelinde evle ve ev yatırımı ile ilgili, aile bireylerinin sağlığı ve miras, nafaka konuları ile ilgili bazı girişimlerin olabilir. Geçmişten gelen bir konuyu tekrar masaya yatırabilirsin ya da tekrar önüne gelebilir. Ev kredisi başvurusunda bulunabilir ya da kredilerini, ödemelerini organize edebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında kardeşlerin, yakın dostların, seyahatlerin, iletişimin ve eğitimin yer alıyor. Günün ilk yarısında iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Önemli ticari görüşmeler yapman da mümkün. Gün genelinde ikili ilişkilerinle ilgili kalıcı bazı kararlar alabilirsin. Yakınlarınla bir araya gelip seyahat planları da yapabilirsin. Aynı zamanda ticari anlaşmalar, sözleşmeler için de harekete geçebilirsin. Geçmişteki bir fırsat tekrar önüne gelebilir. Yeni ortaklıklar ve imzalar açısından destekleyici bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında maddi konular, kazançların, gelirlerin, sağlığın ve öz değer algın yer alıyor. Günün ilk yarısında psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili görüşmeler yapabilirsin ve fayda görebilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili geri planda bazı görüşmeler yapman da mümkün. Gün genelinde iş girişimlerin ve gelirlerini arttırmak açısından destekleyici etkilerin var. Kalıcı işler yapma fırsatı bulabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili bir konuda da harekete geçmen mümkün. Yeni bir beslenme veya spor programına başlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, Ay bugün burcunda ilerlerken enerjin ve motivasyonun yüksek olacaktır. Günün ilk yarısı arkadaşlarınla, sosyal çevrenle görüşmelerin ve iletişimin yoğun olabilir. Özellikle akşam saatlerinde sanatsal aktiviteler, keyifli programlar yapabilirsin. Aynı zamanda aşk hayatınla ilgili bir konuda da harekete geçmen mümkün. Partnerinle ilgili bir karar verebilirsin. Yalnız bir Kova isen yeni bir aşk ilişkisi için girişimde bulunabilirsin. Çocuklarınla ilgili, belki çocuğunun eğitimi ya da işi ile alakalı bir girişimin de olabilir. Senin için güzel, keyifli bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında sağlığın, maneviyatın ve geri plandaki bazı konuların yer alıyor. Günün ilk yarısında kariyerinle ilgili veya sağlığınla ilgili bazı önemli görüşmeler yapabilirsin. Gün genelinde ise evinle, gayrimenkul konuları ile ilgili konularda girişimlerin olabilir. Aynı zamanda senin sağlığınla ilgili veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı girişimlerin olabilir. Sağlıkla veya evle ilgili bir konuda harekete geçebilirsin. Cerrahi operasyonlar da gündeme gelebilir. Kalıcı sonuçlar alabileceğin, iyi bir gün. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:36.