IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2022, 00:03   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 24.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, seni seyahat, eğitim, yurtdışı, uzak şehirler ve hukuksal konular alanında etkileyecek. Bir seyahat planlayabilir, yeni bir eğitime başlayabilir ya da medya ve yayıncılıkla ilgili bir başlangıç yapabilirsin. Aynı zamanda uzak şehirlerde veya yurtdışında yaşayan yakınlarınla, akrabalarınla ilgili bir yenilik ya da karar söz konusu olabilir. Çocuklarının, kardeşlerinin, yakınlarının eğitimi veya sağlığı ile ilgili bir gelişme olabilir. Sosyal hayatının hareketli ve görüşmelerinin, konuşmalarının, planlarının yoğun olabileceği güzel bir döneme giriyorsun. Yeni Ay'ın sana yepyeni başlangıçlar getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir Yeni Ay gününden merhaba. Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, seni ortak gelirler, bankalar, ödemeler, miras, nafaka ve sağlık alanından etkileyecek. Para ve finans konuları ile ilgili yeni kararlar alıp bazı girişimlerde bulunabilirsin. Bir taraftan gelirlerin, kazançların ve maddi konularınla ilgili önünü görememe, yanılgı söz konusu iken diğer taraftan da yakınlarınla aranda para ilişkileri olabilir; ödemeler ve bankalarla ilgili düşüncelerin, kararların gündeme gelebilir. Para girişlerin veya para çıkışların olabilir. Aynı zamanda sağlığın ile ilgili de bir gelişme söz konusu olabilir. Yeni bir tedaviye başlayabilirsin. Sosyal çevrenden ve arkadaşlarından destek ve fayda görebilirsin. Yeni Ay'ın sana yepyeni fırsatlar getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir Yeni Ay gününden merhaba. Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, senin ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanında gerçekleşecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, yeni bir ortaklık kurabilir, evliliğinde ilgili bir karar alabilir veya yeni bir anlaşma imzalayabilirsin. Kendinle, kariyerinle, işinle ilgili de yeni ve güzel bir karar alman, bir başlangıç yapman mümkün. Bu günlerde bağışıklık sistemine ve sağlığına bir miktar özen gösterirsen iyi olur. Yeni Ay'ın sana yepyeni yollar açmasını dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, senin sağlık, günlük işler, kariyer ve evcil hayvanlar alanında gerçekleşecek. İşinle ilgili yeni bir başlangıç yapman, yeni bir karar vermen mümkün. Aynı zamanda aşk hayatınla ilgili de yeni kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsin. Sağlığınla ilgili de bir gündemin varsa yeni tedavilere başlaman mümkün. Uzakta yaşayan tanıdıklarından destek ve fayda görebilirsin. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile ilgili de yeni bir durum söz konusu olabilir. Başka şehirlerden birileri ile de yeni tanışmalar, karşılaşmalar yaşayabilirsin. Yeni Ay'ın sana yepyeni hikayeler getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, seni aşk hayatın, partnerinle ilişkin, çocukların, sanatsal aktiviteler, ailen ve ev alanından etkileyecek. Yalnız Aslanlar için yeni aşk fırsatları olabilir. Birlikteliği olan bir Aslansan da ilişkinle ilgili yeni kararlar alabilir, planlar ve programlar yapabilirsin. Seyahat planları yapabilir, eğlenceli aktiviteler organize edebilirsin. Bazı Aslanlar için çocuk gündemi de söz konusu olabilir. Aynı zamanda aile ile ilgili, ailenin finansal durumu veya miras ile ilgili de bazı kararlar alınabilir, yeni gelişmeler olabilir. Yeni Ay'ın sana yepyeni imkanlar getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, sana ev, aile, gayrimenkul, ticari işler, seyahat, eğitim ve yakın çevre alanından etki edecek. Yeni ticari anlaşmalar, ortaklıklar kurabilir, evlilik kararı alabilir, yakın çevren aracılığı ile yeni bir ilişkiye başlayabilir veyahut aile bireyleriyle, çocuğunun eğitimiyle veya kardeşlerinle ilgili bir yeni bir karar alabilirsin. Konuşmalarının, görüşmelerinin, sosyal hayatının aktif olduğu bir dönem senin için. Yeni Ay'ın sana yepyeni cesur kararlar getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olsan Yeni Ay, senin kardeşler, yakın çevre, ticaret, eğitim, seyahat ve kazanç alanında gerçekleşecek. Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat planı yapabilir, yeni bir ticari anlaşma gerçekleştirebilirsin. Aynı zamanda yakın çevren ve dostlarınla da görüşmelerin, konuşmaların yoğun olacaktır. Yeni dostlar edinebilirsin. Bunun yanında kazançların ve maddi konular ile ilgili de yeni kararlar alman mümkün. Günlük koşturmacanın, sosyal hayatının, iletişiminin yoğun olacağı bir döneme girdin. Yeni Ay'ın sana yepyeni dostluklar ve kazançlar getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, sana kazançlar, maddi konular, öz değer algısı, ilişkiler, ortaklıklar alanından etki ediyor. Yeni iş girişimlerin olabilir; işinle, kazançlarınla ilgili yeni kararlar alabilirsin ve gelirlerini arttıracak yeni iş fırsatları önüne gelebilir. Yeni iş anlaşmaları, sözleşmeler yapabilirsin. Bunun yanı sıra yalnız bir Akrepsen yeni bir ilişkiye başlaman mümkün. Birlikteliği olan Akrepler için ise yeni kararlar gündemde olabilir. Yeni Ay'ın sana yepyeni iş fırsatları getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, hayatının bir noktasında yeni bir başlangıç yapabileceğini söylüyor. Yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, yeni bir ev veya yeni bir iş olabilir. Yeni kararların, yeni başlangıçların olabilir. Aynı zamanda sağlıkla ilgili bir gündemin ve bir kararın da olabilir. Bazı Yaylar yeni iş anlaşmaları, yeni sözleşmeler, ortaklıklar yaparken bazı Yaylar ise yeni birlikteliklere başlayabilir veyahut birliktelikleriyle ilgili yeni kararlar alabilirler. Yeni Ay'ın sana çok güzel yenilikler getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, sana sağlık, iş ve sosyal çevre alanından etki edecek. Bir sağlık gündemin varsa yeni görüşmeler yapabilir, yeni kararlar verebilirsin. Aynı zamanda yeni iş girişimlerin, yeni ticari anlaşmaların, yakınlarının sağlıklarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanması da mümkün. Bazı Oğlaklar yeni sosyal çevrelere girebilir, yeni insanlar tanıyabilir. Bazı Oğlaklar ise iç dünyasında, ilişkileri ile ilgili yeni farkındalıklar, çözümlemeler yaşayabilir ve yeni kararlar alabilir. Bu Yeni Ay'ın sana ruhsal ve fiziksel şifa ve umut getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, sana sosyal çevre, arkadaşlar, aşk hayatı ve kariyer alanından etki edecek. Yeni insanlar tanıyabilir, yeni sosyal çevrelere girebilirsin. Sosyal hayatının, görüşmelerinin yoğun olduğu bir dönemdesin. İlişkilerinle, aşk hayatınla ilgili de yeni kararlar alman mümkün. Bunun yanında yeni iş anlaşmaların, ticari ortaklıkların ve kazanç fırsatların da gündeminde olabilir. Bu Yeni Ay'ın sana yepyeni fırsatlar ve dostluklar getirmesini dilerim. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir Yeni Ay gününden merhaba. Bugün Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, senin kariyer, iş, toplumsal statü ve seyahat alanında gerçekleşecek. Yeni iş anlaşmaları yapabilir, kariyerinle ve hayatınla ilgili yeni ve önemli kararlar alabilirsin. İş arayan bir Balıksan yeni iş başvuruları için çok uygun bir zaman. Yeni iş görüşmeleri yapabilir, ortaklıklar kurabilirsin. Bazı Balıklar için yeni ilişkiler de gündeme gelebilir. Aynı zamanda yurtdışı ile ilgili konular, seyahat planları yapman veya çocuğunun eğitimi ile ilgili de karar alman mümkün. Bu Yeni Ay'ın sana yepyeni kariyer fırsatları getirmesini diliyorum. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:27.