IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 00:32   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 01.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün sosyal çevren ve arkadaşların ön plana çıkıyor. Gün genelinde finansal konularla alakalı, ödemeler ve alacak vereceklerle alakalı, belki psikolojik belki de fiziksel sağlığınla alakalı gündemler veya ufak tefek stresler olabilir. Dinamik etkilerin olduğu bir gün. Sosyal hayatın için fazla para harcayıp bütçeni aşman, alışverişin ucunu kaçırman veya ikili ilişkilerinde bir miktar kriz yaşaman mümkün. Bugün takıntıya, hırsa, ani çıkışlara ve tepkilere dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün diğer insanlarla ilişkin, evliliğin ve işin ön plana çıkıyor. Gün genelinde hem sosyal ilişkilerinde, özel ilişkilerinde ve evliliğinde hareketlilikler, ufak tefek stresler yaşaman mümkün. Sosyal ve görünür olacağın bir gün fakat takıntılı durumlara, hırslı yaklaşımlara, inatlaşmalara dikkat etmen gerekebilir. Değişen koşullara, durumlara direnç göstermemen ve ani çıkışlarda tepkisel yaklaşımlarda bulunmaman, düşünmeden hareket etmemen faydana olacaktır. Yalnız bir Boğa isen ilişkilerle ilgili bazı gündemlerin olabilir bugün. Sağlığın açısından desteklerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için yurtdışı konuları, seyahat, hukuksal konular, uzakta yaşayan yakınların, senin veya yakınlarının sağlığı ön plana çıkıyor. Gün genelinde dinamik etkiler var. Sağlığın, iş hayatın ve sorumluluklarınla ilgili bazı ufak tefek streslerin olabilir. İş arkadaşlarınla anlaşmazlık yaşayabilir, kadınlarla ilgili bir konuyu kafana takabilirsin. Özellikle gece saatlerinde içten içe bir isyan ve huzursuzluk yaşaman da mümkün. Akşam geç saatlerde ise uzaktaki bir yakınının sağlığıyla ilgili haberini alabilirsin. Sevgiyle kal.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için ikili ilişkilerin, aşk hayatın, çocuklarının sağlığı, çocuklarının masrafı ve senin sağlığın öne çıkıyor. Gün genelinde aşk ilişkilerinde, evliliğinde veya sosyal çevrenle alakalı ilişkilerinde bazı krizler veya pürüzler yaşanabilir. Kafana bir şeyleri fazlaca takabilirsin. İnatlaşmalar, hırslı yaklaşımlar, kıskançlıklar da olabilir. Aynı zamanda çocuklarının masrafları veya çocuklarının sağlığı ile ilgili de ufak tefek streslerin olabilir. Aynı zamanda arkadaşlarından, yakınlarından beklenmedik haberler de alabilirsin. Sosyal hayatın ve eğlence hayatın için fazlaca para harcama eğilimine dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için ikili ilişkilerin, evliliğin, ailen, gayrimenkul konuları ve kariyerin ön plana çıkıyor. Gün genelinde aile bireyleriyle ilişkilerin, eşinle veya partnerinle ilişkin, iş ilişkilerin, görüşmelerin ve gayrimenkul konuları ile ilgili ufak tefek streslerin olabilir. Aile bireyleriyle veya eşinle parasal konularda anlaşmazlık yaşaman, para veya ev konularında bir şeyleri kafana fazlaca takman mümkün. Özellikle akşam geç saatlerde ani çıkışlara ve tepkisel yaklaşımlara dikkat edersen iyi olur. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için sağlık, iş, ticaret, seyahat, eğitim, yakın çevren ve kardeşlerin ön plana çıkıyor. Kardeşlerinin veya yakın çevrenin sağlığıyla ilgili, ticari işlerin ve sözleşme, anlaşmalarınla ilgili, yurtdışı veya uzaktaki yakınlarınla ilgili, dostlarınla ilişkilerin ve parayla ilgili gündemlerin, bazı ufak tefek streslerin olabilir. Kardeşlerin, dostların, ilişkin veya parayla ilgili bir konuyu kafana takabilirsin. Bugün alışveriş için fazla para harcamaya, beslenmene ve şeker tüketimine dikkat etmeni öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için aşk hayatın, çocukların, çocuklarının ve senin sağlığın, masraflar ve para konuları ön plana çıkıyor. Gün genelinde aşk hayatında ve ilişkilerinde kafanı bir konuya takabilir, otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşayabilir, masraflarla, parasal konularla ilgili kaygıya düşebilirsin. Partnerinle ilişkinde kıskançlık ve kontrolcü yaklaşımların da olabilir. Beklenmedik durum ve yön değişikliklerine açık bir gün. Sağlıkla ilgili de bazı kaygılar, kuruntular yaşaman mümkün. Bugün öncelikli olarak psikolojine ve mental sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için ilişkiler, evin, aile bireylerin, aşk hayatın ve gayrimenkul konuları ön plana çıkıyor. Gün genelinde evliliğin, partnerinle ilişkin, diğer insanlarla ilişkilerinle ilgili bir miktar stresli etkiler var. Bunun yanında, aile içi ilişkilerin ve gayrimenkul konularıyla da ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Tepkisel yaklaşımlara, ani çıkışlara dikkat etmen, ilişkinle ilgili takıntı ve harcamalarını iyi yönetmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için sağlık konuları, kardeşlerin, yakın çevren, iletişim, seyahat, dostların ve yakınlarının sağlığı ön plana çıkıyor. Gün genelinde kardeşlerinin veya yakın dostlarının sağlığı ile ilgili haber alabilir, ilişkinde bazı iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, parayla veya ilişkinle alakalı bir şeyleri geri planda kafana takabilirsin. Sorumlulukların biraz ağır gelebilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise beklenmeyen durumlar söz konusu olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için kazançların, arkadaşların, sosyal çevren, ilişkilerin, aşk hayatın ve öz değer algın öne çıkıyor. Gün genelinde arkadaşlarınla ilişkilerinde, özel ilişkilerinde, çocuklarınla ilişkilerinde bir takım stresli etkiler var. Şüphe, takıntı, gerginlik ve ani çıkışlar, fevri davranışlar olabilir. Aynı zamanda para ile ilgili de bazı stresler söz konusu olabilir. Gereksiz harcamalar ya da hesapta olmayan ödemeler çıkabilir. Çocuklarının beklenmedik masrafları çıkabilir. Sakin olmaya çalışıp kalp kırmaya özen göstermen gereken bir gün. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için iş ve kariyer konuları, özel ilişkiler, ailen ve ev konuları öne çıkıyor. Gün genelinde işle ilgili, aile bireyleriyle ilgili, ilişkilerinle ilgili bir takım stresli etkiler mevcut. İşten beklediğin paralar gelemeyebilir yahut iş arkadaşlarınla ilişkilerinde sorun yaşayabilirsin. Kafana bir şeyleri takmaya, takıntı haline getirmeye ve fevri davranmaya çok müsait bir gün. Bu sebeple kontrolü elden bırakmamanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için uzaktaki yakınların, seyahat, yurtdışı, sağlık ve hukuksal konular öne çıkıyor. Uzaklarda yaşayan yakınlarının sağlıklarıyla ilgili, senin sağlığın ve iç dünyanla ilgili, seyahat planlarınla ilgili gündemleri olabilir. Öncelikle psikolojik, mental ve fiziksel sağlığına biraz dikkat etmen gereken bir gün. İç dünyanda, geri planda bazı stresler yaşayabilirsin. Bunun dışında uzaktaki bir ilişkinle alakalı takıntı, kuruntu ve kaygı yapmaya meyilli olabilirsin. Ticaretle, ilişkilerle ve iç dünyanda stresi yönetebilmen gereken bir gün. Sevgiyle kal.


Kaynak ; Onedio.Com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:39.