IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ağustos 2022, 23:12   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 14.08.2022 Günlük Burc Yorumları

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;
Sevgili Koç, bugün odağında iç dünyaya dönüş, maneviyat ve sağlık konuları var. Ruhunu arındırmak ve bırakmak istediklerini bırakmak için ideal bir gün seni bekliyor. Öğleden sonra biraz uyku hali ve dalgınlık olabilir. Gün genelinde etkili olacak olan Satürn Güneş etkileşimi ise seni aşk, çocuklar ve arkadaşlıklar konusunda zorlayabilir. Bu konularda birtakım engellerle karşılaşabilirsin. Partnerinle arana mesafe girebilir, soğukluk hissedebilirsin. Aynı zamanda bugün içerisinde işle ilgili beklediğin bir para var ise eline ulaşabilir. Veyahut yapmak istediğin bir iş için gerekli finansal kaynağı sağlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;
Sevgili Boğa, bugün odağında arkadaşların ve sosyal çevren var. Öğleden sonra dostlarından yardım ve destek görebilirsin. Gün genelinde etkili olacak olan Güneş Satürn etkileşimi ise aile ve iş alanında zorlayabilir seni. Aileden birinin sağlık durumu ile ilgilenmen gerekebilir. İş ile ilgili sorumlulukların seni biraz zorlayabilir, ağır gelebilir. Patronunla arana mesafe ve soğukluk girebilir. Kariyerinle alakalı konularda engelleniyormuş, ilerleyemiyormuş gibi hissedebilirsin. Aynı zamanda bugün seyahat planlarında ya da girişimlerinde bulunabilirsin. Hukuksal yolla ulaşman gereken bir para söz konusuysa da bugün içerisinde eline geçebilir.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
Sevgili İkizler, bugün odağında iş ve kariyer konuları var. Öğleden sonra biraz dalgınlık, odaklanma ve konsantrasyon problemi yaşayabilirsin. Bir taraftan da maneviyatı yüksek bir zaman diliminin üzerine düşünebilirsin. Meditasyon, dua ve ritüeller için veya yardımlaşmak için değerlendirebilirsin. Gün genelinde etkili olacak olan Güneş ve Satürn arasındaki sert etkileşim; kardeşlerin, yakın dostların ve akrabaların üzerinden iletişim ve seyahat alanından etkisini gösterecek. Seyahat planların varsa bazı engellerle karşılaşabilirsin. Yakın çevrendeki insanların sağlık problemleri ile ilgilenmen gerekebilir. Yakın dostlarınla arana mesafe girebilir. Hukuksal konularla ilgili veya yurtdışı ile ilgili bazı pürüzlerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda bugün ve yarın, alacaklı olduğun paralar varsa gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;
Sevgili Yengeç, bugün gündeminde eğitim, turizm, seyahat, yurtdışı ve hukuksal konular yer alıyor. Gün genelinde etkili olacak olan Güneş ve Satürn etkileşimi seni sağlık ve finansal konularda etkiliyor. Bugün sağlığına, kemiklerine, bel, eklem, diş ve özellikle kalp konusuna dikkat etmeni öneririm. Bir yandan da finansal konularda borçlar, bankalar, krediler, alacak verecek konuları ile ilgili bazı pürüzlerle, engellerle karşılaşabilirsin. Ayrıca bugün içerisinde eşinden, partnerinden büyük çaplı bir destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;
Sevgili Aslan, bugün senin gündeminde sağlık ve finansal konular var. Bankalar, alacak verecek konuları, miras, nafaka ve krediler ile ilgili konular odağında olabilir. Öğleden sonra sezgilerin çok kuvvetlenebilir, içine doğan şeylere dikkat etmeni öneririm. Aynı zamanda bazı korkularını iyileştirmen için de güzel bir zaman dilimi. Gün genelinde aktif olacak olan Güneş Satürn etkileşimi sana ikili ilişkiler ve evlilik alanından etki ediyor. İlişkinde veya evliliğinde araya mesafe ve soğukluk girebilir. Bazı engellerle karşılaşman mümkün. Olmuyormuş, ilerlemiyormuş gibi hissedebilirsin. Bugün ayrıca işle ilgili, kariyerinle ilgili bir konuda harekete geçebilirsin, bir destek görebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;
Sevgili Başak, bugün gündeminde ikili ilişkilerin ve evliliğin var. Öğleden sonra duygusallığın, yardımseverliğin ve merhametin ön plana çıkıyor. Gün genelinde aktif olacak olan Güneş Satürn etkileşimi seni iş ve sağlık alanından etkiliyor. Hem psikolojik hem fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken bir gün sevgili Başak. Bir taraftan işle ilgili konularda da bazı engellerle, pürüzlerle karşılaşabilirsin. Önemli görüşmelerini bugün ve yarına denk getirmemeye çalışırsan iyi olur. Ayrıca bugün, yurtdışı ile alakalı, hukuksal konularla alakalı veya çocuğunun eğitimi ile alakalı konularda bir takım girişimlerin, gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;
Sevgili Terazi, bugün senin gündeminde sağlık ve iş konuların var. Öğleden sonrayı meditasyon ve şifa çalışmaları için değerlendirebilirsin. Gün genelinde aktif olan Güneş Satürn etkileşimi seni çocukların, aşk ve sosyal ilişkiler alanından etkiliyor. Partnerinle veya bazı dostlarınla ilişkinde bazı gecikmeler, engeller, mesafe, soğukluk veya ayrılık yaşanabilir. Olmuyormuş, yürümüyormuş, ilerlemiyormuş gibi hissettirebilir. Aynı zamanda çocuğunun sağlık problemleriyle de ilgilenmen gerekebilir. Diğer taraftan mirasla ilgili veya gayrimenkulle alakalı konularda bazı alacakların varsa, bugün yarın gelebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;
Sevgili Akrep, bugün senin gündeminde aşk ve çocukların yer alıyor. Partnerine ve çocuklarına karşı son derece merhametli ve duygusal olacağın bir gün geçirebilirsin. Gün genelinde aktif olacak olan Güneş Satürn etkileşimi seni aile ve kariyer alanında etkiliyor. Patronunla ilgili bir sağlık gündemi veya ailenden birinin bir sağlık gündemi söz konusu olabilir. Aynı zamanda işle veya aileyle ilgili ekstra sorumluluk alman gerekebilir. Ayrıca bugün ya da ilerleyen günlerde yakın çevrenden biriyle bir ilişki veya ortaklık başlatabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;
Sevgili Yay, bugün senin gündeminde ev, yuva, aile ve gayrimenkul konuları var. Gün genelinde etkisi hissedilecek olan Güneş Satürn etkileşimini yakın çevren, dostların, akrabaların, iletişim, seyahat ve yurtdışı alanından yaşayacaksın. Kardeşlerinle veya yakınlarınla arana mesafe, soğukluk girebilir ve birtakım iletişim engelleriyle karşılaşabilirsin. Bir yakınının sağlık problemleri gündemine taşınabilir, senin de solunum yolları ile alakalı bir sağlık problemin olabilir. Sosyal medya ve elektronik cihazlarla ilgili pürüzler de gündeme gelebilir. Bunun yanında, işten beklediğin bir para var ise gelebilir veya yapmak istediğin bir iş için gerekli finansal desteği bulabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;
Sevgili Oğlak, bugün senin gündeminde kardeşlerin, yakın akrabaların ve dostların var. Gün genelinde aktif olacak olan Güneş Satürn etkileşimi seni sağlık ve para alanından etkiliyor. Öncelikle sağlığına, kemiklerine, eklem, diş, bel ve kalp hastalıklarına dikkat etmen gereken bir gün olabilir. Para ile ilgili de bazı engellerle, gecikmelerle karşılaşman mümkün görünüyor. Almayı beklediğin paralar var ise, bugün alamayabilirsin. Partnerinden de destek görebileceğin bir gün, bugün. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;
Sevgili Kova, bugün gündeminde finansal konular ve sağlık yer alıyor. Para ile ilgili bazı belirsizlikler yaşanabilir. Bununla birlikte, bugün gerçekleşecek olan Güneş Satürn etkileşimi; ikili ilişkilerinde ve evliliğinde bazı pürüzlere, soğukluklara, mesafeli yaklaşımlara sebep olabilir. Aynı zamanda eşinin sağlık sorunları da gündeme gelebilir. Diğer taraftan da bugün aileden birinin bir sağlık gündemi veya operasyonuyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;
Sevgili Balık, bugün duygusal hassasiyetlerinin artacağı bir gün olabilir. Duygusal, hassas, alıngan, kırılgan olabilirsin. Gün genelinde aktif olacak olan Güneş Satürn etkileşimi seni sağlık ve iş alanından etkiliyor. Bu etkiyi kaygı, korku, endişe olarak da yaşayabilirsin, fiziksel bir sağlık problemi olarak da... Genel olarak hem ruhsal hem fiziksel sağlığına dikkat etmen gereken bir gün seni bekliyor. İşle ilgili yol alamıyormuş, ilerleyemiyormuş gibi hissedebilirsin. Bu durum senin kaygı seviyeni arttırabilir. Biraz sabırlı olman gereken bir zamandasın. Aynı zamanda bugün, yakın çevrenden maddi bir destek görebilirsin ya da bir arkadaşından borcunu alabilirsin. Sevgiyle kal.
________________

𝐵𝑒𝑛𝑖𝑚 𝑒𝑛 𝑠𝑒𝑣𝑑𝑖𝑔𝑖𝑚 𝑠𝑜𝑧, 𝑠𝑒𝑛𝑑𝑒𝑛 𝑑𝑢𝑦𝑑𝑢𝑔𝑢𝑚 𝑏𝑒𝑛𝑑𝑖𝑟.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.