IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2022, 00:18   #1
Standart 02.05.2022 Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Bayram enerjisini alacağınız haberlerle taçlandırabilirsiniz. Bu haberler para kazanma kapılarınızı tetikliyor olabilir. Mahkeme ve önemli başvurular için bugün düşündüğünüz konuları Perşembe günü aktive edeceksiniz gibi görünüyor. Uzakta yaşayan sevdiğiniz kişinin bugün yolculuğu ile kavuşmalar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu (21 Nisan- 20 Mayıs)

Bugün yeni bir işe başvurmak için araştırma yapabilirsiniz. Bayramın güzelliğinin yanında aklınızın bir yanı iş konularında olabilir. Kalbi boş olanlar arkadaşlarınızın desteği ile eski beraberliklerinden haberler alabilirler. Önümüzdeki günlerde sağlık konusu vesilesiyle tekrar haberleşme ve görüşmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs- 20 Haziran)

Bugün sevdiğiniz kişinin hayat planınızda çizdiği bazı önemli planlar sizi biraz telaşlandırırken geleceğe dair atacağınız adımlarda onun fikirlerine önem vermeniz sizi maddi manevi açıdan rahatlatabilir. Maddi anlamda beklediğiniz projelerinizden yavaş yavaş sonuç almaya başlayacaksınız.

Yengeç Burcu (21 Haziran- 22 Temmuz)

Bugün eşinizden ve dostlarınızdan alacağınız destekler sizi mutlu edecek. Uzunca süredir yaşadığınız sağlık konularındaki talihsizliklere merhem olacaklar. Olası kayıplarınız olduysa teslimiyetle birlikte size gelecek hediyelere kucak açmalısınız.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Bugün uzunca süredir aşk konusunda karar vermediğiniz biriyle yeniden yollarınız karşılaşabilir. Evli olan kişiler ise çocuklarının önemli bir sıkıntısından bugün güçlenerek çıkabilirler. Maddi anlamda elinize geçebilecek ufak paralar olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Bugün evinizin içine çok sevdiğiniz bir büyüğünüzün gelmesi ve size yardım etmesiyle birlikte oldukça mutlu olacaksınız. İş konusunda hakettiğiniz mevkiye ulaşmanız için aldığınız haberler sizi mutlu ederken, yavaş ama sağlam adımlarla kendinden emin ilerleyişiniz çok ses getiriyor.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Bugün kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla birlikte geçmişte yaşadığınız sıkıntılı günleri konuşabilir ve dertleşebilirsiniz. İçsel sıkıntınızın sağlığınızı etkilemesine izin vermemeli ve yüreğinizdeki eğitime ve projelerinize odaklanmalısınız.

Akrep Burcu (24 Ekim- 21 Kasım)

Bugün yeni bir iş konusundan haber alabilir ama toplantılarınızı bayram sonrasında yapabilirsiniz. Bu kapı sizin için kazanabileceğiniz ufak gelirlerle birlikte önemli bir borcunuz varsa borcunuzu ödeyecek planlar yapabilirsiniz. Aileniz içerisinde uzunca zamandır görmediğiniz yakınlarınızı görmek ruhunuza çok iyi gelecek gibi görünüyor.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün eşinizin ailesi ile gerilmemeye özen göstermelisiniz. Önemli bir maddi gelirin paylaşılması konusunda ortaklarınızla ve eşinizle olası anlaşmazlıklar olabilir. Yakın akrabalarınızın ön yargılarını yenebilirseniz pek çok konuda mutlu olabilirsiniz. Çocuklarınızdan çok büyük destek göreceksiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün evinizin içinde aile bireylerinizle, arkadaşlarınız arasında kalacaksınız. Bayramın neşesi sizi mutlu edecek. Yaptığınız organizasyon ve planlarınız karşısında fazlaca eleştiri alabilirsiniz.. Olası anlaşmazlıkları önlemeye çalıştıkça sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün olası projeleriniz hakkında yöneticilerinizin bayram gününde size yaşattığı baskılar ruhunuzu sıkabilir. Azimle çalıştığınız projelerinizi geliştirmek için birkaç güne daha ihtiyaç duyabilirsiniz. Tüm bu süreçler içerisinde size ihtiyaç duyan aile bireylerinizi ihmal etmeyiniz.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Bağlı bulunduğunuz kalabalık ortamlarda çok mutlu olacaksınız. Bayramın neşesi ruhunuzu okşayacak. Geçmiş senelerde sizlere sıkıntı veren arkadaşlarınızın konuşmalarınızla barışabilirsiniz.


~Alıntıdır~
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:04.