IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumu.org/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   TÜRKİYE TEK YÜREK KAMPANYASINDA ne kadar yardım toplandı? (https://www.ircforumu.org/guncel-ve-son-dakika-haberler/77663-turkiye-tek-yurek-kampanyasinda-ne-kadar-yardim-toplandi.html)

Ada 16 Şubat 2023 20:38

TÜRKİYE TEK YÜREK KAMPANYASINDA ne kadar yardım toplandı?
 
TÜRKİYE TEK YÜREK KAMPANYASINDA ne kadar yardım toplandı?

Türkiye Tek Yürek ortak yayını ile deprem bölgesi için yardım kampanyası düzenlendi. Kahramanmaraş merkezli iki şiddetli depremin yıkıcı etkisi 11 ilde görüldü. Afet bölgesi ilan edilen bu iller için 'Türkiye Tek Yürek' bağış kampanyası düzenlendi. Peki Türkiye Tek Yürek bağış kampanyasında ne kadar yardım toplandı? İşte, deprem yardım kampanyası bağış miktarı.

Kahramanmaraş depremleri, 11 ili yıkıcı şekilde etkiledi. Bölgede yaşayan vatandaşlara ve bölgeye yardım amacıyla tüm kanallar 15 Şubat akşamı Türkiye Tek Yürek kampanyasını ekrana getirdi. AFAD ve Kızılay'da toplanan toplam bağış tutarı ise merak ediliyor. İşte, Türkiye Tek Yürek yardım gecesinde afet bölgesi için toplanan bağış tutarı...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TÜRKİYE TEK YÜREK KAMPANYASINDA NE KADAR BAĞIŞ TOPLANDI?

Kampanya süresince telefonla bağlanarak yapılan bağışlarda 115 milyar 146 milyon 528 bin lira, SMS ile yapılan bağışlarda ise 9 milyonun üzerinde SMS ile milyonlarca lira toplandı.


Alıntı

sihirbaz 16 Şubat 2023 20:42

Bağış yapan herkez den sağulsun


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.