IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumu.org/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Seyir halindeki otomobilin tavanında oyun oynayan kişiye ceza yağdı (https://www.ircforumu.org/guncel-ve-son-dakika-haberler/61438-seyir-halindeki-otomobilin-tavaninda-oyun-oynayan-kisiye-ceza-yagdi.html)

CURRY SAUCE 11 Ağustos 2022 16:53

Seyir halindeki otomobilin tavanında oyun oynayan kişiye ceza yağdı
 
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çevre yolunda seyir halindeki bir otomobilin tavanına çıkıp alkol aldığı iddia edilen şahsa polis ekipleri ceza yağdırdı.

Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda seyir halinde ilerleyen bir aracın tavanına oturup alkol aldığı iddia edilen bir kişi, çevredeki vatandaşların cep telefonları ile saniye saniye kaydedildi.
EKİPLER ANINDA TESPİT ETTİ

Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası harekete geçen Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Büro Amirliği ekipleri, sürücü A.G.'ye ve seyir halindeki aracın tavanına çıkıp oyun oynayan S.K.'ye, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan cezai işlem uygulandı.


Seyir halindeki otomobilin tavanında oyun oynayan kişiye ceza yağdı
ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Sürücüye ve otomobilin tavanına çıkıp oynayan şüpheli hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

EsrarLı 14 Ağustos 2022 03:19

Ne içtiniz Lan bu neyin Kafası arabanın Üstüne oturmuşsun sanki sahile oturmuş gibi koca koca erkeklersiniz adamlarsiniz demiyorum adamlığı karıştıramam şekli bozulur. İçmeyin birsey kaldıramıyorsanız ayık gezin bu ne lan


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.