IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Ağustos 2022, 15:29   #1
Standart Lgs 3.nakil ne zaman 2022

LGS 3.nakil ne zaman 2022, lise 3.nakil sonuçları hangi gün belli olacak? || LGS 3.tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2022, LGS 3.tercih tarihleri nedir?
LGS 3.nakil dönemi ile ilgili araştırmalar başladı. LGS 2.nakil sonuçları bugün erişime açıldı. Hiçbir okula giremeyen öğrenciler LGS 3.nakil döneminin tarihini ve sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyorlar. Peki LGS 3.nakil ne zaman, sonuçlar hangi gün açıklanacak?
• 08 Ağustos 2022 – 12:00• Son Güncelleme: 08 Ağustos 2022 – 12:04

LGS 3.nakil tarihleri liseye yerleşemeyen adayların gündeminde bulunuyor. LGS 2.nakil sonuçların adayların erişimine açıldı. 2.nakil sürecinin tamamlanmasından sonra diğer yerleştirme süreci bekleniyor. Peki LGS 3.nakil ne zaman 2022?
2LGS 3.NAKİL NE ZAMAN

LGS 3.NAKİL NE ZAMAN?
LGS 2.nakil sonuçları bugün erişime açıldı. LGS 2.nakil sonuçların yerleşemeyen öğrenciler için Bakan Özer açıklama yaptı. Bakan Özer, iki nakil sürecinde de hiçbir okula giremeyen öğrencilerin, yerleştirme ve nakil komisyonları aracılığıyla yerleştirileceğini söyledi.
3LGS NAKİL SÜRECİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK

LGS NAKİL SÜRECİ NE ZAMAN TAMAMLANACAK?
Bakan Özer, bu öğrencilerin başvurularının komisyonlarca 9-17 Ağustos’ta alınacağını ve 19 Ağustos’ta yerleştirme sürecinin tamamlanacağını kaydederek, “Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; öğrenci ve velilerimiz bu konuda müsterih olsunlar. 19 Ağustos tarihi itibarıyla tüm öğrencilerimiz liselere yerleşmiş olacaklar.” diye konuştu.
NOT ALINTIDIR: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:24.