IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Yaşam ve Detay Yaşama dair gelişmeler burada. İlgi çekici olaylar, inanç, ilişkiler, ilginç olaylar yaşam ve detayda.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2022, 10:55   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karnında bebeğiyle canına kıymak isteyen kadını intihardan emniyet müdürü vazgeçirdi

Gaziantep'te alışveriş merkezinin yemek katındaki terasa çıkarak intihara kalkışan genç kadını intihardan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Seçilmiş vazgeçirdi. İntihar girişimini film gibi izleyen vatandaşlar ise olay anını görüntülemek için birbiriyle yarıştı.
Merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Sarıgüllük Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde yaşanan olayda tek başına alışveriş merkezine gelen 28 yaşındaki Rabia Ç., alışveriş merkezinin yemek katına çıktı. Yemek katının teras bölümüne giden 4 aylık hamile kadın, terasla korkuluk kısmının arasında bulunan cam bölümü aşarak metrelerce yükseklikteki korkuluk kısmına geçti. Korkuluklarda intihara kalkışan kadına ilk olarak güvenlik görevlileri ile terasta bulunan vatandaşlar müdahale etmek istedi. Korkulukların ucuna kadar gelen kadın, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ÇABASI SONUÇ VERDİİ
İhbar üzerine alışveriş merkezine sağlık, polis ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri genç kadının atlama ihtimaline karşı şişme yatak açtı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken olay yerine gelen Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü vekili Alparslan Seçilmiş, genç kadını intihardan vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. Terasta hüngür hüngür ağlayan hamile kadın, bir süre sonra emniyet müdürünün çabası sonucu intihar etmekten vazgeçti.
________________






H u z u r . . .
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:23.