IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2022, 10:52   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Maymun çiçeğine yakalanan Türk vatandaşı konuştu: Öleceğimi sandım

Londra'da maymun çiçeği virüsü bulaşan 35 yaşındaki Harun Tulunay, hastalığa yakalandığı süreçte yaşadığı yaşadığı zorlukları anlattı. Sürecin bir hayli sıkıntılı geçtiğini belirten Tulunay, "İlk başlarda öleceğimi sandım. Çünkü yiyemiyordum, içemiyordum, hatta tükürüğümü bile yutamıyordum. Sanki derim kemiklerimden çekiliyormuş gibi hissettim" dedi.

Genelde Afrika'nın belirli bölgelerinde ortaya çıkmasına rağmen son aylarda aralarında Türkiye, İspanya, Fransa, ABD ve İngiltere'nin olduğu maymun çiçeği salgınıyla ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni bir açıklama geldi.BM'NİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANDIBirleşmiş Milletler bünyesinde çalışmalarını sürdüren Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklaması BM'nin resmi internet sitesinde yayınlandı. Açıklamada DSÖ'den yetkililerin, "Maymun çiçeği durdurulabilir" açıklamasının yer aldığı haberde, Londra'da maymun çiçeği virüsüne yakalanan ve uzun bir tedavi ve tecrit sürecinden sonra sağlığına kavuşan Harun Tulunay'ın fotoğrafları paylaşıldı.
İLK BAŞLARDA ÖLECEĞİMİ SANDIM"Bu ay başında Londra'da maymun çiçeği virüsünü kaptığı için hastaneye kaldırılan ve daha sonra iyileşen 35 yaşındaki Tulunay, hastalık sürecinin bir hayli sıkıntılı geçtiğini belirterek "İlk başlarda öleceğimi sandım. Çünkü yiyemiyordum, içemiyordum, hatta tükürüğümü bile yutamıyordum" ifadelerini kullandı.


(alıntıdır)
________________






H u z u r . . .
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:42.