IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumu.org/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Mardin'de trafik kazası: 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı (https://www.ircforumu.org/guncel-ve-son-dakika-haberler/34051-mardinde-trafik-kazasi-2-kisi-oldu-10-kisi-yaralandi.html)

serCiya 19 Ocak 2022 14:03

Mardin'de trafik kazası: 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı
 
Mardin'de Kızıltepe-Nusaybin ilçeleri arasında İpekyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında en az 10 araç birbirine girdi. Kazada en az 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralandı. Tırların ve yolcu otobüsünün kaydığı bölgede trafik çift yönlü durdu.



Kızıltepe ilçesine 7 kilometre mesafede bulunan kırsal Çamlıca Mahallesi yakınlarında alınan ilk bilgilere göre Nusaybin istikametinden Kızıltepe istikametine gitmekte olan tıra, arkasından gelen başka bir tırın çarpmasıyla birlikte aralarında seyahat otobüsünün de bulunduğu 8 araç birbirine girdi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 12 KİŞİ YARALANDI


İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Servis, jandarma, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, 3 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre kapanan kara yolu araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.