IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By SoN_BaRoN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2021, 10:05   #1
Teşkilat-ı Mahsus
SoN_BaRoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 3 gündür kayıp olan oğlunu elindeki fotoğrafla sokak sokak arıyor

Antalya'da para çekmek için evden çıkan 19 yaşındaki gençten 3 gündür haber alınamıyor. Bir okulda İngilizce öğretmenliği yapan gencin babası ise elinde fotoğrafla sokak sokak gezip evladını arıyor. Ekipler ve vatandaşlar kayıp genci bulmak için çalışma başlatırken, konuyla ilgili konuşan baba "Oğlum nerededir, ne yapıyordur? Hayatından endişe ediyorum" dedi.

Üzücü olay, Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı üzerinde yaşandı. Bulvar üzerinde bulunan bir bankadan 23 Haziran Çarşamba günü harçlığını çeken, Kırklareli Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü 2. sınıf öğrencisi Selim Yaşar'dan (19) ailesi bir daha haber alamadı. Gencin akşam saatlerine kadar eve dönmemesi üzerine durumdan şüphelenen aile Sakarya Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri genci bulmak için çalışma başlattı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
GÜVENLİK KAMERALARI BİR SONUÇ VERMEDİ

Öte yandan gencin İngilizce öğretmeni babası Süha Yaşar, oğlunun harçlığını çektiği bankanın önüne gelerek burada iz sürdü. Baba Yaşar, sokak sokak gezerek önce iş yerleri önünde bulunan güvenlik kameralarından bir iz aradı. Kameralardan bir sonuca ulaşamayan baba, cadde üzerinde gördüğü gençlere de oğlunun fotoğrafını göstererek görüp görmediklerini sordu.

TELEFONU KAPALI

Antalya'ya 1 yıl önce taşındıklarını belirten baba Süha Yaşar, "Çok fazla bir tanıdığımız yok. Oğlum Kırklareli Üniversitesi Mütercim Tercümanlık okuyor. 23 Haziran Çarşamba günü buraya bankaya harçlığını çekmeye geliyor. Evden giderken üzerinde askılı yeşilli mavili tişörtü, sarı şort vardı ve spor ayakkabısı vardı. Kamera görüntülerine baktık, buradan geçmemiş. Son olarak WhatsApp Çarşamba günü saat 14.20'de kontrol etmiş. Telefonları kapalı. Kendisine ulaşamıyoruz" dedi.

"HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM"

Oğlunun bulunması isteyen Yaşar, "Çok perişan olduk. Gören duyan olursa mutlaka haber versin. Saçları 3 numara olacak şekilde kesildi. Öğrenci velilerimiz falan hepsi arıyor. Biz de emniyete giderek kayıp ilanında bulunduk. Bekliyoruz. Bulmak için çalışıyoruz. Gidecek bir yeri de yok. Tanıdığımız fazla kişi yok. Hayatından endişe ediyorum. Neredendir? Ne yapıyordur? Çok perişanız" sözlerine yer verdi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı
BoSs bunu beğendi.
________________


Ne Sevdiğim İçin Yaşıyorum Ne Vatan İçin Ölebiliyorum
 
Alt 27 Haziran 2021, 15:03   #2
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

allah yardımcısı olsun

________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:05.