IRCForumu.ORG   okey sitesi
sohbet

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By ElayS

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2024, 09:59   #1
Nick kopyalandı!
Post 2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi!

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsun'da, 41 yaşındaki F.Y., 39 yaşındaki eşi Kader Yıldırım'ı, evde boğazı kesilmiş halde buldu. Kadının yaşamını yitirdiği belirlenirken, ifadesi için emniyete götürülen F.Y., eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını söyledi. Katil ise aynı binada oturan akrabası çıktı.
Samsun'da eve eve gelen adam, eşinin boğazı kesilmiş cansız bedeniyle karşılaştı. Karısının bileziklerinin de çalındığını fark eden adamın ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, kısa sürede olayı aydınlattı. Katilin, aynı binada oturan akraba olduğu tespit edilirken cinayeti ise 300 bin liralık borç için işlediği öğrenildi.

EŞİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay, Atakum ilçesi Balaç Mahallesi 1040'ıncı sokaktaki sitenin 13'ncü katında meydana geldi. İddiaya göre, telefonla eşi Kader Yıldırım'a ulaşamayan F.Y. eve gitti. Kapıyı açan F.Y., 2 çocuk annesi eşini boğazı kesilmiş halde kanlar içerisinde buldu. F.Y.'nin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde Kader Yıldırım'ın yaşamını yitirdiği belirledi. Kadının cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna, eşi F.Y. ise ifadesi için emniyete götürüldü.

KOLUNDAKİ BİLEZİKLER ÇALINMIŞ

F.Y., ilk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını söylerken Samsun Emniyet Müdürlüğünün tüm birimleri ve Asayiş Şube Müdürlüğünün tüm ekip ve personeli seferber edildi.

KATİL AKRABASI ÇIKTI

4 saat süren geniş kapsamlı araştırmalar sonucu, cinayeti gerçekleştiren şahsın, aynı binanın 3'ncü katında oturan ve maktulenin eşinin halasının oğlu olan 32 yaşındaki M.I. olduğu tespit edildi.

300 BİN LİRALIK BORÇ İÇİN CİNAYET

M.I. yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüpheli, 300 bin lira borcu olduğunu, kadının bileziklerini almak için cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak: Haberler.com






[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı Yap
Alt 25 Mayıs 2024, 10:09   #2
Nick kopyalandı!
Standart

İçerik gizlenmiştir.

İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.
Giriş Yap Kayıt Ol

Edi bunu beğendi.



 
Alıntı Yap


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:30.

IRCForumu.Org

IRC dünyasının buluşma noktası. Sohbet, bilgi ve eğlence burada!