IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2024, 21:52   #1
Editör
Cadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Yalan Mutluluk !

Etrafımız yalanlarla çevrili bir hayat yaşıyoruz. Gümüşlerin yalan olduğu sevgilerin yalan olduğu değer vermeleri yalan olduğu dostlukların yalan olduğu bir hayat . . . Insanlar artık yalan bir hayat yaşamayı secer olmuş. Artık mutluluklar yalan olmuş ve insanlar bu yalan mutluluklara sığınmış

Insanlar sahte mutluluklarla yaşadıkları hüznü acıyı ve kederi sakmak icin sahte mutluluk oyunu oynuyorlar. Kimi zaman sahte bir gülüş saklıyor acıları hüznü , kimi zamanda yapılan sahte bir sohbet acıların üstünü örtüyor. Insallar en sevdiklerine bile oyun oynuyorlar. Herkes mutluluk oyunu oynuyor etrafındakilere ve kendine

Öyle bir toplum oldukki artık ne kendinize ne sevdiklerinize nede toplumumuza değer vermez olduk. Okadar sahteleştikki etrafınızdakilere bile oyun oynuyoruz. Ama en büyük oyunu biz kendimize oynuyoruz. En çokta kendinizi kandırıyoruz. Oynadığımız mutluluk oyunlarıyla ve oynadıkları bu mutluluk oyununa inanıyorlar. Ne yazık ki . . .

Çok kolay bir şekilde MUTLUYUM diyoruz. Ama bu söze kendimiz bile inanmıyoruz. Çünkü MUTLULUĞUN ne olduğunu unuttuk toplum olarak. Geçmişte insanlar küçük bir gülümseme ile mutlu olurken şimdi o gülümseme yetmez oldu bize . . . Bazı kelimeler anlamını yitirdi dilimizde. Mutluluk gibi sevgi gibi saygı gibi . . . Öyle bir zamana geldikki aryik herşey gostermelik . Artık insanlar inanmadiklari şeyleri söyler oldu. Mesala mutluyum demek gibi. Siz siz olun asla mutluluk oyunu oynamayın.

Kendinize ve çevrenize Mutluymuş gibi yapmakmak yerine mutlu olmayı deneyin. Siz mutlu oldukça cevrenizede mutluluk saçacaksınız. Mutlu olmayı seçin herzaman sevdiklerinizle !
________________

Insan Bir Kez ÖLÜR Ben Bin Kez ÖLDÜM !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:47.