IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2023, 16:00   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Şirketleri kurşunlanan Engin ve Dilan Polat çifti konuştu: Mağduruz

Şirketleri kurşunlanan Engin ve Dilan Polat çifti konuştu: Mağduruz

Haklarındaki iddialarla ilgili şirketlerine yönelik incelemeler başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat'a ait güzellik merkezlerine bir gün arayla silahlı saldırı düzenlendi. Çift, yaşanan saldırılar sonrası mağdur olduklarını ve can güvenliklerinin kalmadığını söyledi.

Gösterişli yaşamlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti 20 gündür kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gündemde. Şirketlerine inceleme başlatılan çiftin bir gün arayla güzellik merkezlerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıların ardından açıklama yapan çift, mağdur olduklarını ve can güvenliklerinin kalmadığını belirtti.

DİLAN POLAT: MERKEZDEKİ KUZENİMİN KAFASINDAN KURŞUN GEÇTİ

Instagram hesabından ortak bir açıklama yapan çiftten Dilan Polat, "Günlerdir kendi sağlığımla ilgilenmeye çalışıyorum, çok ağrılarım var. Sosyal medyada bir grubun insanları yönlendirmesi sayesinde artık markamızı zarar uğratmaktan ziyade fiziki olarak saldırılar başladı. Saldırıya uğradık. Benim kuzenim bankoda otururken kafasının üzerinden kurşun geçti. Artık bu oluşturduğunuz grup bizim can güvenliğimizi etkiliyor. Kim yaptı, neden yaptı bilmiyoruz ama bizim can güvenliğimizi etkilemeye başladı. Biz bu durumdan çok mağduruz. Buralardan binlerce ekmek yiyen insan var. Bizim canlarımız var. Bunu yapmayın. İnsanları yanıltıp bize hedef gösteriyorsunuz, can yanıyor. Bu işlerin arkasında kimin olduğunu bilmiyoruz. Bizden ne istediniz? Bizim markalarımızı bitirmek için oyun oynanıyor. Sabah akşam yapılan paylaşımlardan sonra bizim yine dükkanımız kurşunlandı" dedi.




Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:58.