IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2021, 00:31   #1
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
CURRY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Galatasaray-St.Johnstone maçı ne zaman?

PSV Eindhoven'a 5-1 ve 1-2'lik sonuçlarla yenilen ve Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan devam edecek. Bu turda eşleştiği St.Johnstone ile oynayacağı maç internette en çok merak edilen konular arasında yer almakta. Peki, Galatasaray-St.Johnstone maçı ne zaman? Galatasaray-St.Johnstone maçı hangi kanalda? Galatasaray-St.Johnstone maçı saati?


Şampiyonlar Ligi'ne 2. Tur'da PSV'ye iki maçta da yenilerek veda eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Avrupa mücadelesine devam edecek. Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan katılacak Sarı-Kırmızılılar bu turda St.Johnstone ile çok önemli iki maç yapacak. Galatasaray ile St.Johnstone karşı karşıya geleceği maçlar ile ilgili detaylar haberimizde...
GALATASARAY-ST.JOHNSTONE MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda St.Johnstone'a karşı mücadele verecek olan Galatasaray ilk maçını 5 Ağustos 2021 Perşembe tarihinde, İstanbul'da oynayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak maçın detayları bilgiler geldikçe güncellenecek.

ST.JOHNSTONE'DAN GALATASARAY PAYLAŞIMI!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan St.Johnstone Twitter hesabından "See you soon Galatasaray", " Yakında görüşürüz Galatasaray" paylaşımında bulundu. Kısa süre içerisinde büyük beğeni toplayan paylaşımın altına Galatasaray taraftarlarının UEFA Kupası paylaşımları dikkat çekti.
YENİ TRANSFERLER OYNAYABİLECEK!
Galatasaray'ın yeni transferleri sol bek Patrick van Aanholt, Alexandru Cicaldau ve Sacha Boey gibi isimler UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İskoç temsilcisi St.Johnstone'a karşı forma giyebilecek.


haberler.com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:07.