IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Haziran 2022, 09:49   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Taraftar mest olacak! Galatasaray dünya yıldızını transfer ediyor

Galatasaray, Borussia Dortmund'la sözleşmesi sona eren ve Almanya'dan ayrılmaya hazırlanan Belçikalı ön libero Axel Witsel'i transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transferdeki rakibi ise Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya.
Yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro kurmaya hazırlanan sarı kırmızılılarda ilk hedef orta saha transferi olacak. Yıldız bir isim transfer edip orta sahaya seviye atlatmak isteyen Galatasaray'da rota Belçikalı yıldız Axel Witsel.


İKİ BAŞKAN ADAYI DA İSTİYOR
11 Haziran yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olan iki başkan adayı da Axel Witsel transferine onay verdi. Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre, Cenk Ergün iki başkan adayı adına da görüşmeleri yapıyor

RAKİP MARSİLYA
33 yaşındaki futbolcuyla en ciddi olarak Marsilya ve Galatasaray ilgileniyor. Witsel'in Marsilya'ya da yakın olduğu, ancak şu ana kadar anlaşma sağlanamadığı ifade ediliyor. Galatasaray cephesindeki tek belirsizlik ise seçim süreci. Eğer Witsel, 11 Haziran'daki kongreye kadar Marsilya'ya imza atmazsa, tecrübeli futbolcunun İstanbul'a getirilmesi planlanıyor.

DORTMUND'DA GÖZ DOLDURDU
Kariyerine Standard Liege altyapısında başlayan Axel Witsel, 2011'de 9 milyon Euro'ya Benfica'ya, 2012'de 40 milyon Euro'ya Zenit'e transfer oldu. 4.5 yıl Zenit forması giyen Witsel, Ocak 2017'de 20 milyon Euro'ya Çin kulübü Quanjian'a imza attı. Ancak Uzakdoğu macerası kısa süren tecrübeli orta saha, 1.5 yıl sonra Avrupa'ya dönme kararı aldı ve 2018 yazında 20 milyon Euro'ya Borussia Dortmund'a transfer oldu. 4 yıldır Almanya'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte takımından ayrılmaya karar verdi.

Haberler.com - Spor
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:59.