IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2022, 10:18   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Galatasaray taraftarının tepkisi dinmiyor! "GoHomeBurakElmas" etiketi dünya gündeminde birinci sıraya oturdu

Galatasaray taraftarının Başkan Burak Elmas'a yönelik tepkisi dinmiyor. Seçimi İmparator lakaplı Fatih Terim vaadiyle kazanıp, tecrübeli hocaya desteği 7 ay dolmadan çeken, tercüman Mert Çetin'in yerine Beşiktaşlı olduğunu açıklayan ve Galatasaray'dan "malum takım" diye bahseden Marc Gonzalo Martinez'i getiren Başkan Elmas taraftarın sabrını taşırırken, tepki paylaşımları sonrası "GoHomeBurakElmas" etiketi Twitter'da dünya gündeminde birinci sıraya oturdu.
Seçim vaadi olarak taraftarların çok sevdiği Fatih Terim ismini veren ve seçimi kazandıktan sonra 7 ay dolmadan Terim'e desteğini çekerek yolları ayıran Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a yönelik tepkiler dinmiyor.

TERİM'DEN "İLK VE SON İMZA" PAYLAŞIMI GELDİ
Terim dün yaptığı paylaşımda Galatasaray Kulübü'ne attığı ilk ve son imzanın fotoğraflarına yer verirken, mesajı hocalık kariyerine son verdiği şeklinde yorumlandı. Tecrübeli teknik direktörün bu kararı, gün içinde göreve getirilen tercüman Marc Gonzalo Martinez nedeniyle yönetime tepkili olan Galatasaray taraftarını iyice çılgına çevirdi.


MARTİNEZ'İN GEÇMİŞ AÇIKLAMALARI TARAFTARI ÇILDIRTTI
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in ekibinde yer alan tercüman Marc Gonzalo Martinez'in daha önce Galatasaray'a 'malum takım' dediği, Beşiktaşlı olduğunu söylediği ve Fenerbahçe Kart reklamında oynadığı ortaya çıkmıştı.

TEPKİ MESAJLARI TWITTER'I SALLADI
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın basın toplantısında gazetecilerin Terim'in ayrılığına ilişkin sorularına verdiği yanıtların tatmin etmemesi ve yaşanan son gelişmeler taraftarın iyiden iyiye tepkisini çekti. Sosyal medya üzerinden Burak Elmas'a yönelik istifa çağrılarında bulunan çok sayıda kişinin attığı mesajlar sonrası "GoHomeBurakElmas" etiketi Twitter'ı salladı. On binlerce paylaşımın yapıldığı etiket kısa sürede dünya gündeminde de birinci sıraya oturdu.

________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:58.