IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2021, 22:28   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Galatasaray aleyhine çalınan penaltıda Cüneyt Çakır neler konuştu? Her şey ortaya çıktı

Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen Galatasaray'da Altay maçında kaçan 3 puan sebebiyle Cüneyt Çakır'a tepki var. Son dakikalarda Galatasaray'ın aleyhine penaltı veren Çakır'ın konuşmaları ortaya çıktı. Cüneyt Çakır'ın, değişen penaltı kuralını oyunculara anlattığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen Galatasaray'ın Altay maçı da kabus gibi geçti. Aslan, geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 üstünlüğü buldu fakat Cüneyt Çakır'ın 83. dakikada çaldığı penaltıyla sonuç değişti.


OLAYIN KAHRAMANI BERKAN
Top Berkan Kutlu'nun eline çarptıktan Cüneyt Çakır 'devam' kararı verdi. Ancak VAR'dan uyarı gelince pozisyonu izledi. Uzun süren incelemeden sonra penaltı kararı çıktı.

"KAPALI KOLUNA GELMEDİ"
Fanatik gazetesinde Berkan ve Cüneyt Çakır arasındaki diyaloğun detayları paylaşıldı. 23 yaşındaki genç futbolcunun; Çakır'a, "Hocam gerçekten öğrenmek için soruyorum. Top göğsümden koluma gelirken, nasıl penaltı olur?" dediği öğrenildi. Çakır'ın da pozisyonu anlatıp, "Top senin sağ koluna geliyor. Ama top senin kapalı olan sol koluna gelmiş olsaydı, penaltı olmazdı. Yeni kural ile böyle oluyor, sağ koluna geldiği için penaltı verildi" yanıtını verdiği bilgisine ulaşıldı.

"KURALI UYGULAMAK ZORUNDAYIM"
Konuşmanın devamında Berkan'ın, "Hocam havaya çıkarken, ellerimi nasıl saklayabilirim?" diye sorduğu bildirildi. Çakır ise son olarak, "Kurallar değişti. Yeni kurallara göre bu pozisyonda penaltı vermek zorundaydım" ifadelerini kullandı.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:31.