IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2021, 19:27   #1
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
CURRY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fatih Terim sürpriz tercihlere imza attı! Randers-Galatasaray maçında ilk 11'ler belli oldu











Galatasaray, Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında, deplasmanda Randers'la karşılaşıyor. Sarı-kırmızılılar deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isterken Fatih Terim'in sahaya süreceği 11'de netlik kazandı. Marcao'nun yokluğunda Alpaslan Öztürk formayı veren Terim, forvette Diagne'nin yerine Mohamed'e şans verdi. Öte yandan Yedlin, Emre Akbaba ve Emre Kılınç da ilk 11' geri dönen diğer isimler olarak dikkat çekti.


Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka temsilcisi Randers'la karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. Karşılaşma Star TV ekranlarından canlı yayınlanacak.
CICALDAU VE NELSSON FORMA GİYEMEYECEK

Randers ile ilk olarak deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, 26 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek. Sarı-kırmızılı takım da Marcao, Oğulcan Çağlayan ile yeni transferler Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson'dan karşılaşmada forma giyemeyecek.

İŞTE İLK 11'LER

Randers: Carlgren, Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin, Klysner, Johnsen, Lauenborg, Tibbling, Hammershoj-Mistrati, Egho.
Galatasaray: Muslera, Van Aanholt, Alpaslan, Luyindama, Yedlin, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Emre Akbaba, Mohamed


haberler.com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:56.