IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 Post By Merve
  • 1 Post By Nutella

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Aralık 2023, 10:42   #1
Standart Galatasaray Kopenhag karşısında tarihi sınavda

Galatasaray, Türk futbol tarihinin ilk uluslararası kupasını kaldırdığı Parken Stadı’nda, 23 yıl sonra; Kopanhag'a karşı Avrupa’da tamam mı devam mı maçına çıkacak. Galatasaray kazanırsa, bir üst tura yükselmesinin dışında yüklü miktarda bir gelirin de sahibi olacak.


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında bugün deplasmanda Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Parken Stadı’nda TSİ 23.00’te başlayacak maçı, İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Grupta oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşayan Aslan; aynı puana sahip Danimarka ekibinin ardından averajla üçüncü sırada yer alıyor. İki takım arasında İstanbul’da oynanan maç 2-2 berabere tamamlanmıştı. Galatasaray'ın son 16 turuna yükselmesi için bugün mutlaka kazanması gerekiyor.


MANCHESTER UNITED KAZANMAMALI
Averajla Kopenhag’ın gerisinde yer alan Galatasaray, kazanırsa puanını 8’e çıkartacak ve diğer maçın sonucuna bakılmaksızın grup ikincisi olarak adını son 16 turuna yazdıracak.

Sarı-kırmızılılar; kazanamaması, gruptaki diğer maçta da Manchester United’ın Bayern Münih karşısında galip gelememesi halinde, grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek. Galatasaray kazanamazsa; Manchester United’ın Bayern Münih’i yenmesi durumunda Avrupa defterini kapatacak.




KAZANIRSA KASA DOLACAK
Galatasaray, Kopenhag maçını kazanması halinde son 16 turu biletinin yanı sıra 12.4 milyon Euro para ödülünün de sahibi olacak. 3 puan alması durumunda 2.8 milyon Euro’luk galibiyet primini kazanacak sarı-kırmızılılar, son 16 turu vizesi alacağı için 9.6 milyon Euro’ya da kasasına koyacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde katılım, katsayı ve performans primlerinden şu ana kadar 31.2 milyon Euro kazanan Aslan’ın organizasyondan alacağı para, Kopenhag’ı yenerse 43.6 milyon Euro’ya çıkacak.



Kaynak: sozcu.com.tr
Cenk ve Nutella bunu beğendiler.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 12 Aralık 2023, 18:09   #2
Standart

Vallahi günlerdir bu akşamı heyecanla bekliyorum..
Bu akşam hani derler ya "dananın kuyruğu kopacak", heh işte o akşam bu akşam olacak. Benim inancım tam takımıma ama, gerçekten inşallah alırız ya ve inşallah da Manchester da yenilir ..

Cenk bunu beğendi.
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:37.