IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Forum Yarışmaları (https://www.ircforumu.org/forum-yarismalari/)
-   -   IRCForumu - Seni Nasıl Anlatsam? <6> "S4S" (https://www.ircforumu.org/forum-yarismalari/17910-ircforumu-seni-nasil-anlatsam-6-s4s.html)

VelevKi 19 Eylül 2021 00:08

IRCForumu - Seni Nasıl Anlatsam? <6> "S4S"
 


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merhaba Değerli IRCForumu.org üyelerimiz;

Seni Nasıl Anlatsam 6. Hafta Konuğumuz sizlerden gelen oylarla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seçilmiştir.

Kendisini tebrik ederiz.

Konu içerisinde;

Bir hafta boyunca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkında bildiklerinizi, düşüncelerinizi, söylemek istediklerinizi, tavsiyelerinizi, önerilerinizi, dostluğunuzu, ilişkinizi ahlak kuralları çerçevesinde, kimseyi üzüp incitecek bir tutum sergilemeden yazabilirsiniz.

Önemli! Konuğumuzun kişilik haklarına saygısızlık yapılmadan paylaşımlarınızı yapmanızı rica ederiz.

Konuyla alakasız yorumlar silinecektir.

Konumuz 26.09.2021 tarihinde kapanacaktir.

B 19 Eylül 2021 09:45

Seni nasıl anlatsam?...

Senin için ne söylesem hep bir yanı eksik gelecek bana. Çok uzun zamandır tanırım, öyle çok severim ki ve öyle de çok sevilirim kendisi tarafından. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi birisiyle tanışmak, hayatta ki tüm şansını onda kullanmış gibi hissettirir, tüm iyikilerim ona..

Seni çok seviyorum canımın içi. :opucuk:

Absent 19 Eylül 2021 09:56

Şu sanal platformların bana kazandırdığı en gerçek dost. Öz kardeşim gibi gördüğüm ve yıllardır beraber olduğumuz harbi çocuk. Tam bir Adana’lı.. Şivesi harika. Hayatım boyunca tanıdığım en umursamaz insandır kendisi. Dünya yansa bir kalıp samanı yanmaz deyimi inanın bunun için söylenmiş. Birini kendine dost belledi mi, varını yoğunu onun için serer ortaya.

Hemen her konuda bilgisi olsa da hiç bir şey bilmiyo ayağına takılır ve pek etliye sütlüye karışmaz. İş başa düştüğüne ise benim diyen adam yapamaz yaptıklarını. Şu forumun kurulumundan bu hale gelişinde, her bir zerresinde emeği var.

Kendisinden 5 yaş büyük olsam da bana sözünü dinletir. Benim gibi fevri hareket etmez, sakin ve olgun düşünürek mantıklı kararlar alır. Bakmayın böyle masum göründüğüne çok da fırlamadır haa :wa051:

Tanısın tanımasın herkese elinden geldiğince yardımcı olan ama tanımayanızı şiddetle tavsiye edeceğim uşak. En bi sevdiklerimden.. Bahele gardaaaaş ayükün müüüü :kipss

Otis 19 Eylül 2021 10:04

düzgün çizgisini bozmayan bir arkadaş her şey kararında Allah yolunu bahtını daima açık etsin fazla tanımıyorum :)

Rü_ 19 Eylül 2021 10:30

Hayatımda ve şu sanal ortamda iyiki var dediğim iyiki tanıdığım seni dediğim kaliteli insanlardan canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostluğu sabrı sözlerinin arkasında duruşu vefası tanımayan kişiler illaki vardır soğuk gözüksede ilk zamanlar pek lokum gibi kalbi var en önemlisi şu platformda güven çok önemli her zaman güvenebilcegim kişisin yeterki haberi olsun. :yuppi

İyiki varsın iyiki tanımışım seni adana kebabım :saril

Lareina 19 Eylül 2021 10:45

Vefası büyüktür arkandan konuşmaz yüzüne konuşur ve yardımseverdir.kimseyi umursamaz buda onun markası.
İyiki tanıştık,yolun açık olsun.

Zeynep 19 Eylül 2021 11:07

Kendisinden asla ödün vermeyen çizgisini bozmayan adam gibi adam.. Kendinden çok karşısında ki insanı düşünür kırmaz belki ama kırılır bunu da yansıtmaz bile.iyi ki tanıdım dediğim insanların arasında ender ve nadir üzümlü kekcim hep varolasin hayatımda.. Hayat hep gülsün sana iyi ki varsın canım benim.

AlgoS 19 Eylül 2021 11:12

Neler yazmak gelir di içimden ama ciddiye alırlar bir de yazmayım :d
Şaka bir yana arkadaşların dediklerine sonuna kadar katılıyorum daha fazla ne yazabilirim ekleyebilirim ki iyice havaya girmesin şimdi Adanalı sonuçta :d Candir tek kelime ile sanalin nadir insanlarından seviliyosun Bay Adanalı :)

S4S 19 Eylül 2021 12:15

Alıntı:

Bade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 80499)
Seni nasıl anlatsam?...

Senin için ne söylesem hep bir yanı eksik gelecek bana. Çok uzun zamandır tanırım, öyle çok severim ki ve öyle de çok sevilirim kendisi tarafından. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi birisiyle tanışmak, hayatta ki tüm şansını onda kullanmış gibi hissettirir, tüm iyikilerim ona..

Seni çok seviyorum canımın içi. :opucuk:

Seni sevmeyen bi ben icat etseler bu yüz yılın buluşu olur Fıstıklı Baklavam :)

Furkan 19 Eylül 2021 12:22

Kardaşım canım ciğerim.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.