IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Haziran 2022, 11:19   #1
Ircforumuicon (1) Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Mesut Özil açıklaması geldi! Sosyal medya yıkılıyor...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Mesut Özil açıklaması geldi! Sosyal medya yıkılıyor...



Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen Jorge Jesus için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde imza töreni düzenlendi. Mesut Özil'in takımda kalıp kalmayacağı hakkında konuşan Jorge Jesus, "Mesut Özil gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip. Kendisiyle alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Fenerbahçe. Ben de Fenerbahçedeki oyuncularla oynayacağım." dedi.

Jorge Jesus: "Alex'in gerçekten bu kulüpte tarihi var. O kulüp için bir idol. Brezilya'da çok arkadaşım var ve Alex de onlardan biri. Gelmeden önce Alex ile konuştum. Onun burada bıraktığı iz çok iyi. Her zaman kulüp efsanelerini hatırlamamız gerekiyor. Taraftarlarımız benim buraya gelmemde çok büyük bir faktör. Ayrıca 9 yıl önce burada yarı final oynadığım zaman atmosferi gördüm. Taraftarlar takımın 12. oyuncusu gibi. Zaten takımı büyük yapan taraftarlarıdır. Bizim yapmamız gereken tek şey onları kupalarla taçlandırmak olacak."



Jorge Jesus: ”Bir kadın gazeteciden soru aldığım için çok mutluyum. İsmail Hoca ile henüz konuşmadım ama kendisi fark yarattı. Brezilya ve Portekizde birçok kadın gazeteci var. Şu an gerçekten çok mutlu oldum."

"ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORUM"



Jorge Jesus: "Oyuncularımız gerçekten çok kaliteli. Zaten buraya gelirken bu yüzden teklifi kabul ettim. Tabii ki hiçbir takım mükemmel değildir. Taraftarlarımıza şunu söyleyebilirim. Benim uçacağımı internet üzerinden takip ettiler. Havalimanında onlarla görüşemediğim
için özür dilemek istiyorum."



Jorge Jesus: "Her antrenörün kendine özel bir planı vardır. Ben ofansif oyuna çok önem veriyorum. Çalıştırdığım takımlar genelde çok fazla gol atarlar. Futbolda galip gelmek çok önemlidir ama tek önemli şey değildir. Taraftarlara bir şov izletmek gerekiyor diye düşünüyorum. Benim fikrim bu."

"OYUNCULARIMDAN BENİ ÇOK BÜYÜK BİR HOCA GİBİ GÖRMELERİNİ İSTERİM"




Alıntılar
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:32.