IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Fenerbahçe (https://www.ircforumu.org/fenerbahce/)
-   -   Fenerbahçe'nin de katıldığı Konferans Ligi'nden haberi yok! Ünlü hocanın sözleri gündeme oturdu (https://www.ircforumu.org/fenerbahce/28894-fenerbahcenin-de-katildigi-konferans-liginden-haberi-yok-unlu-hocanin-sozleri-gundeme-oturdu.html)

CeZa 11 Aralık 2021 09:13

Fenerbahçe'nin de katıldığı Konferans Ligi'nden haberi yok! Ünlü hocanın sözleri gündeme oturdu
 
UEFA Avrupa Ligi'nde Leicester City, Napoli'ye yenilerek Konferans Ligi'ne düştü. İngiliz ekibinin teknik direktörü Brendan Rogers, kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada "Dürüst olmak gerekirse, bunun ne tür bir turnuva olduğunu bile bilmiyorum. Ben Avrupa Ligi'nde grup aşamasını kazanmaya ya da en azından ikinci sırayı almaya odaklanmıştım." dedi.

İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'nin teknik direktörü Brendan Rogers, Avrupa Ligi'nde Napoli'ye kaybederek Konferans Ligi'ne düştükleri maçın ardından çarpıcı bir açıklamada bulundu.
"NE TÜR BİR TURNUVA OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Konferans Ligi hakkında fikri olmadığını belirten Rogers, "Dürüst olmak gerekirse, bunun ne tür bir turnuva olduğunu bile bilmiyorum. Ben Avrupa Ligi'nde grup aşamasını kazanmaya ya da en azından ikinci sırayı almaya odaklanmıştım." şeklinde konuştu.
"KESİNLİKLE HER ŞEYİ ÖĞRENECEĞİM"

Rogers ayrıca, "Turnuvaya saygısızlık etmek istemem ama bununla ilgili bir fikrim olduğundan gerçekten emin değilim. Kesinlikle her şeyi öğreneceğim." ifadelerini kullandı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.