IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2021, 00:41   #1
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
CURRY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Facebook dindar grupların üyelerinden 9,99$ üyelik ücreti almasına izin veriyor

Facebook dindar üyelerden oluşan Facebook gruplarının gelir elde etmesi için üyelik aidatına izin veriyor.

Facebook dini gruplara 2018'den bu yana imtiyazlar sağlıyordu ancak geçen yıl bu çabaları arttı. Facebook bir süre önce kiliselerin ve dindar grupların yaptığı canlı Facebook yayınlarında bağış toplamalarına izin vermişti. Şimdi ise aylık 9,99$ üyelik aidatıyla özel içeriklere ulaşmalarını sağlayan yeni servisini duyurdu. Bu şekilde kilise ve diğer dini gruplar gelirlerini arttırabilecekler.
Facebook'un operasyon ofisi şefi Sheryl Sandberg dini liderlerle sanal bir toplantı yaparak yeni servisleri ve yeni ürünleri dini inanç liderlerine anlattı. Sandberg "İnanç organizasyonları ve sosyal medya doğal iki partner çünkü ikisi de bağlanmakla alakalı." dedi. Ayrıca Sandberg Facebook'un sanal gerçeklik (VR) çalışmalarını anlatarak, "Umuyoruz ki bir gün sanal gerçeklik aracılığıyla da dini anlatımlar yapılıp, dini bilgiler genç jenerasyonlara geçirilebilir." diye ekledi.
Metaverse

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg şirketin VR bölümünü övgüyle anlattı ve Facebook'un bir metaverse(kurgusal evren) olmasını amaçladığını söyledi. Böylelikle şirket bir sanal gerçeklik ortamında sosyalleşme imkanı sunacak ve gelecekteki yerini sağlamlaştıracak.
Son günlerde sosyal medya şirketlerinin kullanıcılara ve influencer'lara daha çok gelir sağlamaya çalıştığını görüyoruz. Bu durum platformların devamlılığını ve trafiğini sağlamak için en etkili yol olarak görülüyor. Facebook'da bu konuda adımlarını atıyor gibi görünüyor.


doananimhaber.com
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:20.