MantarLı Tavuk SoTe Tarifi
Mantarlı Tavuk Sote [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mantarlı Tavuk Sote Tarifi İçin Malzemeler 600 gram kuşbaşı tavuk (göğüs) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet kapya biberi 2 adet yeşil biber 300 gram kültür mantarı 1 adet domates Çekilmiş tane karabiber Kekik Tuz Mantarlı Tavuk Sote Nasıl Yapılır? Öncelikle zeytinyağını tavaya alarak kızdırın. Bu esnada biberleri yıkayıp doğrayabilirsiniz. Zeytinyağı kızdığında içerisine kuşbaşı tavuk etini ekleyin ve yüksek ateşte soteleyin. Tavukların üzerine doğradığınız biberleri de ekleyin ve sotelemeye devam edin. Biberleri hafifçe kavurduktan sonra doğranmış mantarları da üzerine ekleyin. Tüm malzemeler suyunu salıp çekinceye kadar soteleyin. Tavuklar suyunu çektiğinde üzerine kabuğu soyulmuş ve doğranmış domatesleri ilave ederek karıştırın. Son olarak baharatları da ilave edin ve yaklaşık 15 dakika pişmesi için bırakın. Domatesler ve tavuk suyunu çektiğinde yemeğiniz hazır demektir. Mantarlı tavuk soteyi, patates köftesi ile birlikte servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. |
Emeğine sağlık canım benim :memnun:
|
Immmmm immmm karnim acikti:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:30. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.