Limonlu Tavuk Göğsü Tarifi
Limonlu Tavuk Göğsü Tarifi
ADIM 1 Tavukları 1cm kalınlığında biftek şeklinde keselim. Karabiber ve tuz ile baharatlandıralım. Yanmaz tavayı ocak üzerinde iyice ısıtalım. Sonra içerisine zeytinyağı ekleyelim. ADIM 2 Tavuğun her iki tarafını yaklaşık 8-9 dakika kızartalım. ADIM 3 Kızaran tavukları tavadan alalım. Aynı tava içerisine tereyağını ekleyelim. Sonra çok ince doğranmış sarımsağı ekleyelim ve az soteleyelim. ADIM 4 Ardından tavuk suyunu ve kremayı ekleyelim. Fokurdamaya başladığında hafif altını kısıp limon suyunu, limon rendesini ve dereotunu ekleyelim. Güzelce karıştıralım. ADIM 5 Tavukları tava içerisine alıp sos kıvam alıp koyulaşana dek pişirelim. Afiyet Olsun |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.