IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Esrarengiz Olaylar Esrarengiz olaylara ait tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 13 Haziran 2023, 18:15   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cinlerin yüzünü görmek istedim!

!






Merhabalar
15 yaşındayım bu olayları 8 yaşımdan beri yaşıyorum.

8 yaşındaydım. Okuldan yeni gelmiştim, başım ağrıyordu. Annem ilaç verdi, onu içip yattım. Uyumuşum. Uyandığımda vücudumu hareket ettiremiyordum. Sadece gözlerimi hareket ettirebiliyordum. Birkaç gölge gördüm o an. Baş ucumda daire çizerek dönüyorlardı. O an o kadar korktum ki bağırmak istiyordum ama sesim çıkmıyordu. Sonra bir kaç fısıltı duydum. Fısıltılar yakınımdan geliyordu ama anlaşılmıyordu. Sonra oldukça kalın ve hırıltılı bir ses bana “Seni buradan alacağız.” dedi. Çok korkmuştum. Hala hareket edemiyordum. Çok terlemiştim korkudan. Sonra annem odaya geldi, o odaya girer girmez geçti. Annem benim halimi görünce ne olduğunu sordu. Her şeyi anlattım. “Sana karabasan gelmiş.” dedi. O yaşlarımdayken karabasanın ne onu dahi bilmiyordum. O gece annemin yanında yattım. O gece başka bir şey yaşamamıştım. Bu olaydan yaklaşık 4 yıl sonra yani 12 yaşlarımdayken cinlere aşırı merak sarmıştım. Durmadan internetten onlar hakkında araştırma yapıyordum. Sonraları merakım daha da arttı. Onlarla iletişime geçmek istedim.




İnternetten saatlerce araştırma yaptım bu konu hakkında.
Sonra bir dua buldum. Onu her gece okudum ama işe yaramadı. Her aklıma geldiğinde o duayı okuyordum. Sonra bir gece bir rüya gördüm. Rüyamda yemyeşil bir bahçedeydim. Bahçede benden başka bir de siyah bir keçi vardı. Ben o an keçinin yanına gitmek istedim. Keçinin yanına geldiğimde keçi birden bana doğru hızlıca döndü. O an keçinin gözlerini fark ettim kırmızıydı. Bana ” Ne istiyorsun bizden?” dedi. O an sıçrayarak uyandım. Uyandığımda sabah ezanı okunuyordu. Çok korkmuştum. Bir süre etkisinden çıkamadım ama merakım hala gitmemişti. Bu sefer onların yüzünü görmek istedim. Yüzlerini çok merak ediyordum. O gece o duayı okuyup yattım. Bu sefer rüyamda odamdaydım. Yatağımın üstünde oturuyordum. Sonra odanın kapısı açıldı. Bende “Geldiysen yanıma gelip otur.” dedim. sonra kapı kapandı ve yatağımdaki yastık yere düştü. Odanın içinde bir ses yankılandı. “Ne istiyorsun?” dedi.


Bende “Yüzünüzü görmek istiyorum.” dedim. “Sana ancak dehşet içeren yüzümü gösteririm.” dedi.

Bende niye güzel yüzünü göremeyeceğimi söyledim.
O an kapı tekrar açılıp geri kapandı. Bende o an uyandım. Bir süre bunları düşündüm. Çok etkilemişti bu rüya beni. Bir gece ailemle tv izliyorduk. Benim uykum geldi, yattım. Hemen uyumuşum. Sonra gece birden uyandım çok susadığımı fark ettim. Mutfağa su içmeye gittim. Suyumu içtim. Tam koridordan geçerken hırıltı sesi duydum. Salondan geliyordu. Salona baktığımda onu gördüm. Salonun karanlığında bir çift kırmızı göz bana bakıyordu. Koşarak odama girdim. Kapıyı kilitledim. Bir yandan da dualar okuyordum. Ne kadar dua biliyorsam hepsini okudum. O gece yatamadım. Sabah ezanına kadar olanları düşündüm. Bir gördüklerimi düşünüyor bir de birkaç gece önce gördüğüm rüyamı düşünüyordum . Olanları aileme ve kimseye açamadım inanmazlar diye.

O olaydan 3 ay sonra her şey bitti derken asıl her şey yeni başlıyormuş.

Ben artık onları araştırmayacağım hakkında söz vermiştim kendime. O akşam ailem misafirliğe gitti. Abim Gitmeyince bende kaldım evde. O salondaydı. Ben de odamda müzik dinliyordum. Sonra kapı çaldı. Abim bakar diye kalkmadım ama abim bakmayınca ben kalkıp bakayım dedim. Koridorun bütün ışıklarını yaka yaka kapıya geldim. Açtım kapıyı kimse yok. Dedim herhalde biri basıp kaçmıştır. Kapıyı kapatır kapatmaz tekrar kapı çaldı. Şaşırdım bir süre bakmadım. Orada öylece dikildim. Çünkü ben az önce baktığımda kimse yoktu. O kadar kısa sürede kimse gelip çalamazdı kapıyı. Tekrar açtım yine kimse yok. Dedim herhalde biri benimle kafa buluyor. Geçtim odama o an abim beni çağırdı yanına gittim. Dedim “Ne oldu?” Bana boş gözlerle baktı. “Neden öyle bakıyorsun, beni sen çağırmadın mı?” dedim. Kafasını hayır anlamında salladı. “Sana öyle gelmiştir.” dedi. Ben de “Herhalde öyle.” deyip odama tekrar geçtim. Saate baktım. 11’di. “Yavaş yavaş yatayım artık.” dedim.


Yatmak için hazırlanıyordum ki bir şeyin yere düşme sesi geldi odamdan. Etrafa baktım her şey yerli yerindeydi. Umursamadım pijamalarımı giyip yattım. Hemen uyudum. O gece rüyamda bahçedeydim. Etrafımda domuzlar ve bir tanede siyah bir keçi vardı. Keçi öne çıkıp bana “Bu zamana kadar sen bizimle uğraştın. Biz de seninle uğraşacağız.” dedi. Ben de “Ben sizinle artık uğraşmayacağıma dair söz verdim. Bırakın beni.” dedim. O an bana güldü. Sonra bu gülme yerini sesli bir kahkahaya bıraktı. “Yüzümüzü görmek istiyorsan görürsün.” dedi.

Artık istemediğimi söyledim.
Sonra kan ter içinde uyandım. Yanı başımda ailem vardı. Hepsi beni izliyordu. Annem uyandığımı görünce “Ne oldu?” dedi. Benim çığlığıma gelmişler. Çığlıklar atıp bir şeyler sayıklıyormuşum (dediklerine göre ) “Kabus.” dedim. Annem okudu üfledi. Sonra onlarda yatmaya gitti. Bir süre düşündükten sonra ben de uyumuşum. O gece başka rüya görmedim. Neyse ben hala salak gibi annemlere anlatmamıştım bunları. Çünkü inanmazlar diye cesaret edememiştim. O gün okul çıkışı annem aradı. Babaannem hastalanmış onun yanına gideceğimizi söyledi. Beni onlar alacakmış. Oradan da köye geçecekmişiz. Servise haber verdim.

“Annemler geldi beni aldılar. Oradan köye gittik.” Annemler babaannemi aldılar ve hastaneye götürdüler. Biz abimle odadaydık. Oda buz gibiydi. Sobanın da yanmasına rağmen… Birkaç saat sonra annemler geldi. Babaannemin bronşiti yenilemiş”. Babaannem “Burada yatın bu gece. Yarın gidersiniz.” dedi. Babam “Tamam.” dedi. Yarın okulumda yoktu zaten. Neyse o gece tekrar garip rüyalar gördüm.

Rüyamda beyaz giyinmiş.
Bir kadın bana onun yanına gelmemi söyledi. Ben onun yanına gittiğimde birden yüzü değişmeye ve korkunç bir hal almaya başladı. O yüzü size tarif edemem. Çok korkunçtu. Aklıma gelince hala tüylerim diken diken olur. Yine kan ter içinde uyandım. O gece ne kadar sure biliyorsam okudum ve öyle yattım.

Sabah olunca hazırlandık yola çıktık. Yolda anneme babama anlattım. Yaşadıklarımı, beni dinlediler. Sonra da bu tür şeyleri çok okuduğum için bilinç altıma işlediğini ve böyle rüyalar gördüğümü söylediler. Yaşadıklarıma da “Halüsünasyon görmüşşün.” dedi ama yine de beni hocaya götürdüler. Hoca bana muska yazdı. O günün gecesinde rüyamda bir adam yatağımın baş ucunda beni izliyordu. Elim muskama gitti. Adam bunu görünce güldü ve “Bizden kurtulamazsın.” dedi. O gün anneme ruyamı anlattım. Tekrar aynı hocaya gittik. Hoca muskamı istedi. Verdim. İçini açınca içi boş çıktı. Yazılar silinmişti. Hoca tekrar yazdı. “Artık seni rahatsız edemezler .” dedi. Evet o günden sonra bir daha böyle şeyler yaşamadım. O zamandan sonra namaza başladım ve her gece yatmadan önce bildiğim bütün duaları okurum.

Esrarengiz olaylar
________________

Sanalı bıraktım..
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:52.