IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Esrarengiz Olaylar Esrarengiz olaylara ait tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 20:29   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bélmez Kasabası, İspanya



Bélmez Kasabası, İspanya

1971'de başlayan bu esrarengiz olay, Maria ile Juan çiftinin mutfak zemininde bir leke belirmeye başlar. Ertesi gün geldiklerinde lekenin bir yüz şeklini aldığını görürler ve Maria lekeyi silmeye çalışır fakat başarılı olamaz. Sonrasında zemini kırıp üzerine yeni bir beton dökerler ve bir hafta sonra aynı yüz bu betonda da belirir. Aile bu durum karşısında büyük bir dehşete kapılıp yeniden betonu parçalamaya karar verseler de yetkililer tarafından beton incelenmek üzere alınır ve götürülür, o sırada evde de inceleme başlatılır. Evin altında 1200'lere ait kafası olmayan yığınlarca iskelet bulunur. Bir türlü bu yüzlerin gizemi de çözülemez ve evin çeşitli bölgelerinde farklı yüzler ortaya çıkar.

Duvardaki yüzler her geçen gün belirginleşmekte ve yüz ifadeleri değişmekteymiş...


Bu yüzlerin ifadelerinin de bakan kişiye göre değiştiği düşünülmektedir. Bazıları gülümser gibi bakarken bazıları sinirli bakar. Araştırmacılardan biri de evde araştırma yaparken 4 farklı zamanda birinin ensesine dokunduğunu ve döndüğünde de bir karaltıyı gördüğünü söylemiştir.

Fakat yıllar sonra ortaya çıkmıştır ki bu duvardaki yüzlerin hepsi evin oğlu Diego'nun boya ve asitle çizdiği yüzlerden ibaretmiş fakat uzun süre turist toplaması açısından gerçeği kimseye söylememişler. Fakat evin altında bulunan iskeletlerin ve ruhların sırrı hala çözülebilmiş değil.

Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:40.