IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2021, 13:32   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kadınları Etkilemek için Değiştirmen Gereken 3 Özellik

Kadınları Etkilemek için Değiştirmen Gereken 3 Özellik

Çoğu erkek kadınları etkilemek için gerekli şartların olması gerektiğini düşünür. Uzun boylu ve yakışıklı olmanın yanında mali anlamda da güçlü olmak gerektiğine inanır. Kendilerinde gerekli özelliklerin olmadığını düşünüp kadınlara yaklaşmaktan çekinirler ya da onların ilgilerini satın almaya çalışırlar.

Ama gerçekte işler böyle yürümüyor. Bahsettiğim etkenler çekicilik konusunda düşünüldüğü kadar büyük etkiye sahip değil. Eğer sende dış görünüş ve paranın etkilerinin büyük olduğuna inanıyorsan elde etmek istediğin kadını etkilemek adına 3 büyük değişiklik yapman gerekiyor.

Giriş bölümünü tamamladık, sanırım kulağa kar suyu kaçtı biraz. Şimdi gelişme bölümüne geçip kadınları etkilemek için değiştirmen gereken 3 özelliğe bakalım.

Kadınları Etkilemek

1. Adım: Tutumunu Değiştir

Kadınlarla olan ilişkilerinde başarısız olan erkeklerin hemen hemen hepsi "bahane üretme ustaları" haline gelmiştir. Her konuda bir bahaneleri vardır. Kader kurbanını oynamak hoşuna gider.

İşim çok sıkıcı sosyalleşemiyorum

Kazandığım para yetersiz

İmkanlarım yeterli değil

Kadınlar benimle birlikte olmak istemiyor

Hak ettiğim saygıyı göremiyorum

Tipik teslimiyetçi erkek modeli. Hatayı kendisinde aramak yerine çevresini ve dünyayı suçlamak daha kolay geliyor. Mücadele ederek olanları değiştirmek yerine olduğu gibi bırakıp başkalarını ve çevresini suçlamanın kolaylığı. Aslında davranış şekli yüzünden kendi potansiyelinin farkına bile varamıyor. Kendisinin varmadığı bir potansiyeli çevresindeki kadınlar nasıl görebilir ki?

İşte tam da bu yüzden tutum değiştirmek gerekiyor. Etrafta suçlu aramak yerine hedefe ulaşmak için ne yapmak gerektiği düşünülmelidir. Hayata olumlu gözlerle bakmayı dene. "Yapamıyorum" kelimesini beyninden sök at. Hayat sana ne getirirse getirsin asla vazgeçme.

Tutumunu değiştir. Kendini olumlu cümleler kullan. "Yapabilirim". "Ben başarabilirim" de kendi kendine. Kendine inan ve güven. Tutum değişikliği buradan başlıyor. Yani beyninden.

2. Adım: Kendin Hakkındaki Düşünceleri Değiştir

Kadınlarla olan ilişkilerde başarısız olmanın sebebi dış görünüşün yetersiz olması ya da maddi durumun kötü olması değildir. Gerçek sebep kendine güvenmemektir. Böyle bir arkadaşınla (yakışıklı ve parası olsa bile) bara gitsen ve kadınlardan birisine yaklaşmasını söylesen. Bütün gece orada dikilir, en sonunda da bunu yapamayacağını söyler. Çünkü kendisine güvenmiyordur.

Kendine karşı şüpheyle yaklaştığın sürece yok alamazsın. Çok güzel ve çekici kadın gördüğünde kendine güvenin yoksa adım bile atamazsın. Denemediğin ya da deneyecek cesaretin olmadığı içinde asla gerçekte ne olacağını tahmin edemezsin.

içinden gelen sesleri dinlemeyi bırak ve kendine güven. Sen aslında düşündüğün kişi değilsin, potansiyelini görmen gerekiyor. Kendini güven ve hergün tekrarla. Kendin hakkındaki düşünceleri değiştir.

3. Adım: Deneme Sayısını Değiştir

Başarısızlık seni yıldırmamalı. Kadınları etkilemek mümkün. Ancak kullandğın yöntemleri geliştirmen gerekiyor. Özgüven, konuşma tarzıi beden dilini kullanmayı öğrenmek biraz zaman ister. İlk denemende başarısız olursan sonsuza kadar başarısız olacağın anlamına gelmiyor.

Alfa erkek olmak ve kadınların ilgisini çekmek için kişisel gelişimini tamamlamalısın.

Şimdiye kadar söylediklerimden umarım kendine değer vermn gerektiğini anlamışsındır. Ama esas önemli noktayı kaçırma. Kadınlar çok değerlidir. İncelik, duygu, zeka ve romantizm beklerler. Kendilerini güvende hissetikleri ortamı ararlar.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:42.