IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By PuSLu
  • 1 Post By PuSLu

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Haziran 2021, 15:43   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Her Beyaz Yakalı Erkeğin Dolabında Olması Gereken 15 Parça





Ofis stilini bir adım öne çıkarmak isteyen her erkeğin, mutlaka dolabında olması gereken parçaları sıralıyoruz.

Ciddi duruş yakalamayı gerektiren ofis stili için seçim yapmak aynı zaman hem çok kolay hem de çok zor olabiliyor. Kolay çünkü sadece gömlek, pantolon kombiniyle kurtarabilirsiniz. Zor çünkü ne seçerseniz seçin herkesle aynı görünüyormuşsunuz gibi gelebilir.

Ofis stilinizi sıradan olmaktan çıkaracak ve kendi tarzınızı ortaya koyabileceğiniz kombinler için mutlaka dolabınızda yer alması gereken parçalar var. Cilt tonunuza uygun gömleklerin (çoğu erkek için bu beyaz ve açık mavi tonları), kumaş pantolonların ve blazer ceketlerin zaten dolabınızda yer aldığını farz ederek stilinizi farklılaştıracak her erkeğin dolabında mutlaka olması gereken parçaları sıraladık.

Makosen ve Loafer Ayakkabı






Klasik model ve Oxford ayakkabılar özellikle resmi giyinen her erkeğin mutlaka sahip olduğu modellerden. Ama ofis stilinizin ciddi duruşunu devam ettirirken kendi tarzınızın da olduğunu göstermek isterseniz ayakkabı alışverişinde yönünüzü bir diğer klasik olan makosen ve loafer ayakkabılara çevirmelisiniz. Mat ya da parlak deri modeller kadar süet ve nubuk modellerdeki makosen ve loafer’lar erkek ofis stiline çok yakışan ayakkabılardan.

Chino Pantolon



Kumaş pantolonlar elbette beyaz yakalı erkeklerin üniforması olmuş durumda. Ama bir de chino ya da khaki denilen pantolonlara şans vermeyi deneyin. Hem renkleri ve kumaşlarının dokusuyla klasik erkek stillerine uyum sağlayabiliyor hem de stile daha rahat ve havalı bir görünüm katıyor. En çok tercih edilen chino pantolonlar siyah, açık kahverengi ve lacivert olsa da diğer renk alternatiflerini de denenecekler listenize ekleyin. Haki, zeytin yeşili ya da kiremit rengi bir chino pantolon da sıra dışı olmasına rağmen ofis stiline uyum sağlayacaklardan olabilir.

Trençkot




Çoğu erkek için iddialı gibi görünen bir parça olsa da trençkotlar aslında hem şık hem de spor stilleri tamamlamak için ideal bir parça. İlk olarak cephedeki askerleri kuvvetli yağmurdan ve zorlu şartlardan, ağırlık yapmadan koruması için tasarlanan trençkotlar bugün beyaz yakalı her erkeğin dolabında yerini almış gibi görünüyor. Eğer küçük bir yatırım yapabileceğiniz trençkot modeli isterseniz önerimiz siyah ya da bej rengi bir model seçmeniz. Trençkot seçerken dikkat etmeniz gereken detaylardan biri de boyu. Pardösülerin aksine trençkotun diz hizanızdan daha yukarda durması şıklığı garanti eden unsurlardan biri.



Klasik Güneş Gözlüğü




Sezon modasının en yeni güneş gözlüğü modellerinden edinmek size kalmış ama eğer beyaz yaka stilinizi tamamlamak isterseniz zamansız modeller arasından seçim yapmanız gerekiyor. Ray-Ban’in klasik Wayfarer ya da Aviator modeli; Tom Ford’un Fletcher’ı; Persol’ün 714’ü; Carrera’nın Boeing’i gibi klasik hatlarla risk almayan bir güneş gözlüğünden mutlaka edinmelisiniz.

Polo Yaka Tişört




Her gün gömlek giymek sıkıcı geliyorsa özellikle yaz günlerinde polo yakalı tişörtler seçebilirsiniz. Slim fit kumaş pantolonlar ve chino modellerle tamamlandığında güzel bir ofis stili oluşturmanızı sağlayan polo yakalı tişörtler erkek dolapları için kurtarıcı rol üstleniyor.

Triko Kazak



İster gömlek üzeri tamamlayıcı olarak isterseniz de tek olarak pantolon üzeri kullanabileceğiniz trikolara özellikle soğuk havalar için yer açın. Klasik kesimli takım elbiselerle bile kullanıldığında alımlı durabilen kazakları ofis stiliniz için seçerken dikkat etmeniz gereken ilk kriter desensiz ve logosuz olmaları olsun.

Yalın Sneaker



Spor ayakkabılar artık ofis stili için yabancı bir parça değil ama kombin yaparken kullanımına biraz dikkat etmek gerekiyor. Olabildiğince minimal olan sneaker’lar beyaz yakalılar için ideal bir parça. Nike Cortez, Adidas Stan Smith, bileksiz Converse gibi modellerin düz renklerini ofis stilinizde kullanabilirsiniz. Bunların dışında deri ve düz hatlarla tasarlanmış sneaker’ların da ofis stilleri için harika birer parça olduğunu unutmayın.



Bomber Ceket




Ofis stilinizde havalı duran ve cesaret isteyen parçalar kullanmayı seviyorsanız bomber ceketlere şans vermelisiniz. Özellikle desensiz bomber ceket modelleri mevsimlik kullanmak için birebir parçalardan. Slim fit kesimli gömlekler, polo yaka tişörtler ve dar kesimli pantolonlarla harika duran bu ceket modeli, kesinlikle ofis stiliyle uyumu yakalamayı başarıyor.

Çift Sıra Düğmeli Kaban




Soğuk havalar için stilinizin bir adım öne çıkmasını isterseniz dış giyim seçimlerinize odaklanmayı deneyin. Daha belirgin hatları olan paltolar her zaman için yatırım yapmaya değen parçalardan oluyor. Bunlardan biri de denizci stile göz kırpan, çift sıra düğme ile tasarlanmış yakalı kabanlar. Takım elbiselerin asil duruşunu yükselten hatta trikolarla bile kullanıldığında şık duran bu paltolardan bir tane zamansız duracak model edinmenizde fayda var.

Chelsea Bot



Soğuk günlerde şık kombin yakalamak daha zor olabiliyor. Özellikle bu konuda oyunbozan parçanın ayakkabı olması ise kaçınılmaz. Bu yüzden kısa bilekli, yan lastikle tasarlanan Chelsea botlardan mutlaka edinmeye çalışın. Klasik duruşu bozmadan kış stiline adapte olan botları seçerken online değil de deneyerek almaya çalışın. Bağcıklı olmadığı için ayağınızın şekline tam uyan modeli bulmalısınız ki uzun günlerde ayak rahatınız bozulmasın.

Deri Eldiven




Kesinlikle sıradan bir stili bile farklılaştırma gücüne sahip aksesuarlardan biri deri eldivenler. Özellikle kemer, ayakkabıyla renk uyumunu yakalamaya çalışarak dolabınıza birkaç tane farklı renkte deri eldiven eklemelisiniz. Son sezonlarda içi astarlı deri eldiven modellerinden daha çok içi yünlü ya da polar modeller de koleksiyonlara ekleniyor. Hatta parmak uçları dokunmatik ekranlarla uyumlu, bu sayede de telefon kullanırken eldiven giyip çıkarma zahmetinden kurtaran deri eldiven modelleri bile bulmak mümkün.



İnce Dokulu Atkı



Şal modelli geniş atkıların kalın yünlerle örülmüş modellerini yavaşça bir kenara kaldırın ve şık görünmek için ince ama sıcak tutan bir atkıya kış kombininizde yer verin. Özellikle kaşmirle tasarlanmış atkılar hem sıcak tutuyor hem de zarif görünümleriyle erkek kombinlerinde güzel bir ahenk yakalamaya yardımcı oluyor.

Çanta




Çanta kesinlikle güzel bir kombini taçlandıran aksesuar. Ofise giderken kullanacağınız çantanın da en az kombininizdeki kıyafetler kadar önemi var. Omuz askılı, elde taşınan laptop ya da evrak çantaları kadar sırt çantalarını da değerlendirmeye alabilirsiniz. Diğer çanta modellerine göre çok daha kullanışlı olan sırt çantalarına karşı ön yargınız varsa bir kenara bırakın ve onlara da bir şans verin. Eğer sade hatları olan minimal bir model seçerseniz ofis stilinizle uyumlu bir aksesuar yakalamış olursunuz.

Klasik Kadranlı Saat



Dijital saatleri de seviyoruz ama klasik saatlerin asil duruşunun yerini başka bir modelin alması güç. Göz dolduran bir stil için özellikle farklı beyaz kadranlı ve deri kayışlı -en az- bir saate mutlaka sahip olmalısınız. Eğer farklı modellerde saatler alacaksanız metal kayışlı ve içerisinde farklı göstergeler de olan modellere göz atabilirsiniz.

Kartvizitlik



Kaliteli detaylara sahip bir cüzdan elbette erkeğin en önemli ve uzun vadede tekrar tekrar kullanabileceği bir aksesuar. Ama kartvizitlerinizi koyabileceğiniz ayrı bir kartvizitliğinizin olması gerekiyor. Bunun için de gelişigüzel bir model değil en az cüzdan kadar albenili bir modele sahip olmalısınız. Tasarım modeller arasından seçeceğiniz bir kartvizitlik ofis stiliniz için yapacağınız en iyi yatırımlardan biri olabilir.

Alıntı
BoSs bunu beğendi.
________________

 
Alt 25 Haziran 2021, 16:08   #2
...HÜKÜMSÜZ...
BoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ben beyaz yakalı mıyım yani ?

________________

Yaşadığım kayıplarda kazancımdır. Ben asla kaybetmem.



İLLEGALİ SEVİN



E-İMZALIDIR


www.İrcForumu.org
 
Alt 25 Haziran 2021, 16:16   #3
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hayir pembe yakalisin sjshshs

________________

 
Alt 25 Haziran 2021, 16:22   #4
Far From The World..
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bunlar bana uymuor ama

 
Alt 25 Haziran 2021, 16:48   #5
Kûn Fe Yekûn
Rihem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
PuSLu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunlar bana uymuor ama
Niye sen yırtık jean falan mi giyiyon

________________

"Delilik", hassas insanların protestosudur..!
 
Alt 25 Haziran 2021, 16:58   #6
Far From The World..
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Pia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Niye sen yırtık jean falan mi giyiyon
yok şort , parmak arası terlik ve olmazsa olmak atlet ama beyaz

Rihem bunu beğendi.
 
Alt 25 Haziran 2021, 16:59   #7
Kûn Fe Yekûn
Rihem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
PuSLu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok şort , parmak arası terlik ve olmazsa olmak atlet ama beyaz
Sen şimdi kışında sortla geziyon falan

________________

"Delilik", hassas insanların protestosudur..!
 
Alt 25 Haziran 2021, 17:10   #8
Far From The World..
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Pia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen şimdi kışında sortla geziyon falan
yani kısmen

Rihem bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:02.