IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Dünyadan Spor Haberleri (https://www.ircforumu.org/dunyadan-spor-haberleri/)
-   -   ABD karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı uzatmalara götüren Filenin Sultanları, son sette kaybetti (https://www.ircforumu.org/dunyadan-spor-haberleri/7920-abd-karsisinda-2-0-geriye-dusmesine-ragmen-maci-uzatmalara-goturen-filenin-sultanlari-son-sette-kaybetti.html)

CURRY SAUCE 29 Temmuz 2021 20:00

ABD karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı uzatmalara götüren Filenin Sultanları, son sette kaybetti
 
Kadın Voleybol Takımımız, Tokyo Olimpiyatları'nda güçlü ABD karşısında sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Maçta 2-0 geriye düşen Filenin Sultanları, büyük azim göstererek maçı 2-2'ye getirdi. Son sette ise kazanan ABD oldu ve Filenin Sultanları sahadan 3-2 yenik ayrıldı.


A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'nda ABD'ye 3-2 mağlup oldu. Maçı 2-0'dan 2-2'ye getiren Filenin Sultanları, son sette güçlü rakibine diş geçiremedi ve sahadan 3-2 yenik ayrıldı. 1 puan ise tesellimiz oldu.
"İYİ SONUÇ"

Kaptan Eda Erdem maçın ardından ABD'nin bir voleybol ülkesi olduğunu belirterek alınan 1 puanın iyi olduğunu ifade etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eda, "ABD iyi bir voleybol ülkesi. Bizim mücadelemiz ve geri dönüşümüz bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. 1 puan bile bizim çok değerli. Üzgünüz tabi. 3-2 almayı çok isterdik. Biz böyle böyle büyüyeceğiz. Destek veren herkese çok teşekkür ederiz" yorumunda bulundu.


haberler.com

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.