IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Spor Haberleri Dünyadan spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2022, 17:13   #1
Ircforumuicon (1) Dünya Kupası görüntülerine eleştiri: Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron alay konusu oldu

Dünya Kupası görüntülerine eleştiri: Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron alay konusu oldu!

Fransa'nın Dünya Kupası Katar 2022'nin finalinde Arjantin'e karşı şampiyonluğu kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ülkesinde alay konusu oldu. Muhalefet ve Fransız basını Macron'un Dünya Kupası görüntülerini eleştirirken bu karelere 'Yapmacık' ve 'Rahatsız edici' yorumları yapıldı.

Haberler 20.12.2022



Dünya Kupası finalinde şampiyonluğu kaçıran Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, muhalefet ve Fransız basınının hedefinde. Maç sonrası verdiği görüntüler 'Yapmacık' bulunan Macron, kendini gösterip, ilgi çekmek için çabalamakla suçlandı.



Macron'un sahaya inerek Fransız futbolculara zorla sarılıyormuş gibi görüntüler vermesi sosyal medyada da alay konusu oldu.



Fransız basının 'Utanç verici' olarak yorumladığı görüntülerde Macron'un maçın bitişinden hemen sonra sahaya indiği ve Mbappe ile Arjantin'in kalecisi Emiliano Martínez arasında yaşanan duygusal anı keserek araya girdiği görülüyor.



Arjantinli Martínez, Mbappe'yi teselli etmek için yanına gelmişken bir anda sahneye Macron çıkıyor ve koşarak ellerini yıldız oyuncunun kafasına koyuyor.



Martinez, Mbappe'yi yerden kaldırıp el sıkışırken, Macron oyuncunun kolunu tutuyor ve onunla konuşmaya çalışıyor.



Ödül töreninde, morali bozuk Fransız oyunculara madalya dağıtan Macron burada da Mbappe'ye tekrar sarılmaya çalışıyor. Ancak üzgün olan yıldız futbolcu temas kurmadan uzaklaşıyor.



Medya Macron'un kendini gösterme çabalarına soyunma odasında da devam ettiğini ancak oyunculardan hiçbirinin sözlerinden etkilenmediğini ve onu zayıf bir alkışla uğurladığını yazdı.



Macron'un hareketleri ile dalga konusu olması onu muhalefetin de diline düşürdü. Milletvekili Sebastien Chenu Macron'u sert sözlerle eleştirerek "Mbappe'ye yapıştırıcı gibi yapıştığını görmek biraz rahatsız ediciydi" dedi. Manuel Bompard ise "Sporu politize etmemeliyiz" mesajını yayınladı.



İşte diğer kareler...
















Alıntılar
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:04.