IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Spor Haberleri Dünyadan spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By İpek

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2022, 15:41   #1
Ircforumuicon (1) Lionel Messi & Cristiano Ronaldo rekabeti bitti mi?

Lionel Messi & Cristiano Ronaldo rekabeti bitti mi?

2022 Dünya Kupası'nı Lionel Messi'nin önderlik ettiği Arjantin'in kazanmasının ardından gözler Cristiano Ronaldo'ya döndü. Arjantinli Georgina Rodriguez ile birlikte olan Portekizli yıldız sosyal medyanın diline düştü.

20.12.2022




Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda zafer, 3-3 sona eren mücadelenin ardından penaltı atışlarında Arjantin'in oldu. Arjantinli süperstar Lionel Messi, kupa koleysiyonunda eksik olan tek parçayı Katar'da tamamladı. (Fanatik)



Kariyerlerinin ilk günlerinden bu yanan Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo arasında kimin daha iyi olduğu yönündeki tartışma yıllardır tüm futbolseverlerin ana konusu oldu. Şampiyonlar Ligi kupaları, lig şampiyonlukları, gol krallıkları, aldıkları bütün kupalarda bu iki isim hep kıyaslandı. 2022 Dünya Kupası öncesi iki yıldızın da koleksiyonunda eksik olan tek parça Dünya Kupası'ydı.



2022 Dünya Kupası öncesi verdiği bir röportaj nedeniyle Manchester United ile olan sözleşmesi fesh edilen Portekizli yıldızı, Dünya Kupası'nda da aradığını bulamadı. Son iki maça yedek kulübesinde başlayan yıldız oyuncu, Fas mağlubiyetinin ardından gözyaşları içerisinde sahayı terk etti.



Dünya Kupası'na Suudi Arabistan mağlubiyetiyle başlayan Tangocular, herkesi şoke eden bir sonuca imza attı. Arjantin'in bu kupada yıllardır hasretini çektiği kupayı yine kazanamayacağı yönündeki yorumlar giderek arttı. Lionel Messi önderliğindeki Arjantin bu iddiasından



vazgeçmezken, Teknik Direktör Lionel Scaloni bazı değişikliklere giderek takımını yeniden favoriler arasına soktu. Tutkulu Arjantin, sonunda Dünya Kupası'na ulaşmayı başardı. Lionel Messi de yıllardır hedeflediği kupayı kaldırmayı başardı.



Ronaldo'nun Georgina Rodriguez'i kıskanıyor olabileceğini ifade eden bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Evinde Arjantin'in Dünya Kupası zaferini kutlayamayacak olması üzücü" dedi. Bu tweete yanıt olarak ise, "Evde gizlice tezahürat yapıyor olabilir" yorumu geldi.



Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, şu anda kulüpsüz durumda... Portekizli yıldıza gelen tek teklifi ise Suudi Arabistan ekibi Al Nassr yaptı. Yıldız oyuncu önümüzdeki günlerde yeni takımı için bir karar vermek zorunda kalacak.


Alıntılar
Hate bunu beğendi.
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:09.