IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Dünyadan Spor Haberleri (https://www.ircforumu.org/dunyadan-spor-haberleri/)
-   -   2022 Dünya Kupası'na Türkiye'den çıkarma! Binlerce polis dev turnuva için Katar'a gidecek (https://www.ircforumu.org/dunyadan-spor-haberleri/28605-2022-dunya-kupasina-turkiyeden-cikarma-binlerce-polis-dev-turnuva-icin-katara-gidecek.html)

CeZa 09 Aralık 2021 06:19

2022 Dünya Kupası'na Türkiye'den çıkarma! Binlerce polis dev turnuva için Katar'a gidecek
 
Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nda Türkiye'den 3 bin 250 polis görev yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar ziyaretinde, dev turnuvada Türk polisinin güvenliği sağlaması için anlaşma yapıldığı öğrenildi.
2022 Katar Dünya Kupası'nda Türk ve Katar polisi işbirliği yapacak. Türkiye'den 3 bin 250 polisin dev turnuvada görev alacağı öğrenildi.

FİNALLER BOYUNCA 3 BİN 250 POLİS KATAR'DA GÖREV ÜSTLENECEK
Hürriyet yazarı Fatih Çekirge, köşesinde bugün, " 2022 Dünya Kupası'nda Türk ve Katar polisinin işbirliği yapacağını, finaller boyunca Türkiye'den 3 bin 250 polisin Katar'da görev üsteleneceğini" yazdı.


Çekirge'nin yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

"TÜRK VE KATAR POLİSİ İŞBİRLİĞİ YAPACAK"
"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Şeyh Al Thani ile 'Büyük Çaplı Organizasyonların Yerine Getirilmesinde İşbirliği Konulu' protokolü imzaladı. Bu imza, Katar'da oynanacak Dünya Kupası'nda güvenlik konusunun Türk polisi ile Katar polisinin işbirliği anlamına geliyor. Bu da önümüzdeki dönemde benzeri büyük organizasyonların da kapısını aralıyor. Anlaşmaya göre, dev organizasyonun güvenliğinde Türk ve Katar polisi işbirliği yapacak. 2022 Dünya Kupası finalleri boyunca Türkiye'den 3 bin 250 polis Katar'da görev üstlenecek. Dünya Kupası'na güvenlik desteği için Fransa ve İtalya da başvurmuş ancak Katar Türk polisini tercih etmiş."


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.