IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Spor Haberleri Dünyadan spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ağustos 2021, 15:43   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Messi'yi transfer eden PSG'de Mbappe depremi!

Messi'yi transfer eden PSG'de Mbappe depremi! Son yaptığı bardağı taşırdı, Real Madrid...



Lionel Messi'yi kadrosuna katan Paris Saint-Germain'de Kylian konusunda sular durulmuyor. Sözleşmesinde 1 yılı kalan Fransız yıldız, Strasbourg maçında taraftarlarca protesto edilmişti. Mbappe son olarak takım arkadaşlarının katıldığı doğum günü kutlamasına da gitmedi ve ortalık karıştı. Real Madrid bombayı bu yaz patlatabilir. İşte detaylar...

Paris Saint-Germain'in Lionel Messi'yi kadrosuna katması sonrasında mutsuz olduğu iddia edilen Kylian Mbappe'nin geleceği konusunda belirsizlik ve olumsuz hava giderek büyüyor.

Messi geldiği için mutsuz olduğu söylenen Fransız yıldız, yeni takım arkadaşıyla buluştukları anları sosyal medyada paylaşmış ve 'Hoş geldin Leo' ifadelerini kullanmıştı.

MBAPPE AYRILMAK İSTİYOR

PSG ile 1 yıl sözleşmesi kalan Kylian Mbappe'nin takımdan ayrılmak istediği yönündeki haberler Messi sonrası iyice artmış durumda. Fransız yıldızın Real Madrid'e transfer olmak istediği ifade ediliyor.

MESSI'NİN TANITIMINDA MBAPPE ISLIKLANDI

PSG, evinde çıktığı ilk maçta yeni transferlerini taraftarıyla buluşturmuştu. Messi'ye büyük ilgil gösteren PSG taraftarları, Arjantinli yıldızı Neymar ile birlikte tribüne çağırıp, Mbappe'yi ise ıslıklamıştı.

HERRERA'NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINA GİTMEDİ



Geçtiğimiz gün Ramos ve Messi gibi yeni transferlerin de katılımıyla PSG'nin yıldızı Ander Herrera'nın doğum günü kutlaması yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda Mbappe'nin yer almaması dikkat çekti. Çıkan haberlere göre Mbappe, davet almasına rağmen partiye gitmedi.

Son dakika: Messiyi transfer eden PSGde Mbappe depremi Son yaptığı bardağı taşırdı, Real Madrid...

REAL MADRID HAREKETE GEÇECEK

PSG ile 1 yıl sözleşmesi kalan Mbappe için bekleyip gelecek sezon bedelsiz transfer planı yapan Real Madrid'in son gelişmelerden sonra harekete geçip Fransız yıldızı kadrosuna katma kararı aldığı belirtildi.

MBAPPE, KHELAIFI İLE GÖRÜŞECEK


Taraftarca ıslıklanmasının ardından Herrera'nın doğum günün partisine katılmayarak takımdan ayrı bir konum alan Mbappe'nin ayrılmak istediği ve bunu PSG Başkanı Nasser El-Khelaifi ile görüşüp söyleyeceği ifade edildi.

PSG'NİN RONALDO PLANI: MBAPPE AYRILIRSA...




Mbappe'nin ayrılması halinde PSG'nin gelecek sezon Juventus ile sözleşmesi sona erecek olan Vristiano Ronaldo'yu transfer edip Lionel Messi ile aynı takımda birleştirme planı olduğu iddia edilmişti.


Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:08.