IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumu.org/dunyadan-haberler/)
-   -   Ukraynalı mülteciyi evine alıp, 10 yıllık evliliğini 10 günde bitiren adamdan yardım çığlığı (https://www.ircforumu.org/dunyadan-haberler/59161-ukraynali-multeciyi-evine-alip-10-yillik-evliligini-10-gunde-bitiren-adamdan-yardim-cigligi.html)

YiLDiZ 18 Temmuz 2022 10:28

Ukraynalı mülteciyi evine alıp, 10 yıllık evliliğini 10 günde bitiren adamdan yardım çığlığı
 
Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaştan kaçarak İngiltere'ye sığınan Ukraynalı Sofiia Karkadym isimli kadına evini açan Lorna Garnett ve eşi Tony Garnett, 10 gün sonra Tony ile Sofia arasında aşk başlamasıyla birlikte evliliklerini noktaladı. Ailesinden ayrılan Tony, işinden de oldu. Şu sıralar ise hiçbir yerde iş bulamadığı için yardım çağrısında bulundu.


Rusya'nın 24 Şubat tarihinde Ukrayna'ya girmesinin ardından ülkedeki milyonlarca insan da canlarını kurtarmak adına çevredeki ülkelere kaçtı. Bu insanlar arasında Avrupa ülkelerine kaçanlar da oldu.



UKRAYNALI MÜLTECİYE EVLERİNİ AÇTILAR

Ukraynalı Sofiia Karkadym isimli 22 yaşındaki mülteciye, İngiliz Lorna Garnett ve eşi Tony evlerini açtı. Bütün dünyanın tepki gösterdiği savaştan en çok etkilenen sivillere yardımcı olmak isteyen Lorna ve Tony'nin 10 yılı aşkın süren birlikteliği genç kadın ile İngiliz adamın yakınlaşmasıyla bozuldu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ONA KAPILARIMIZI AÇTIK, BÖYLE KARŞILIK VERDİ"

3 çocuk annesi olan Garnett, İngiliz medyasına açıklamalarda bulunarak Tony'nin kendisinden Lorna için ayrıldığını açıkladı. Lviv'den İngiltere'ye sığınmak zorunda kalan Sofiia'nın, ülkeye girdikten sonra Tony'yi "gözüne kestirdiğini" iddia eden Garnett, "Ona evimizin kapılarını açtık ve o bana böyle karşılık verdi" diyerek sitem etti.
Sofiia'nın gelişinden 10 gün sonra Tony ve Sofiia'nın evden ayrılma kararı aldığını söyleyen Garnett, 10 yıldır birlikte olduğu 29 yaşındaki partnerinin kendisine "Hayatımın sonuna kadar onunla yaşamak istiyorum" dediğini de dile getirdi.
ŞİMDİ YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNUYOR

Olayın üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesiyle birlikte aldığı karar nedeniyle işinden olan Tony ve sevgilisi Sofiia'nın parası kalmadı. Ev kiralarını dahi veremeyecek durumda olan çift, üzerine Sofiia'nın gözündeki hastalık nedeniyle zor duruma düştü. Çocuklarını görememekten şikayet eden Tony, medyanın kendisini kötü göstermesi nedeniyle kimsenin kendisine iş vermediğini belirterek, sitemde bulundu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.