IRCForumu.ORG

IRCForumu.ORG (https://www.ircforumu.org/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumu.org/dunyadan-haberler/)
-   -   Fransa'nın kuzeyini sel vurdu: 10 binden fazla hane elektriksiz kaldı (https://www.ircforumu.org/dunyadan-haberler/115616-fransanin-kuzeyini-sel-vurdu-10-binden-fazla-hane-elektriksiz-kaldi.html)

Alisa 04 Ocak 2024 09:16

Fransa'nın kuzeyini sel vurdu: 10 binden fazla hane elektriksiz kaldı
 
Fransa'nın kuzeyinde, 50 kadar kasaba ve kenti etkileyen sel nedeniyle 10 binden fazla hane elektriksiz kaldı. Su baskınlarının yaşandığı Pas-de-Calais'de teyakkuz için en yüksek tehlike durumu olan "kırmızı alarm" bugün de devam ederken, bölgeden 198 kişi tahliye edildi.


Fransa'nın kuzey vilayetleri Nord ve Pas-de-Calais'de etkili olan sel, 10 binden fazla hanenin elektriksiz kalmasına neden oldu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Pas-de-Calais ve Nord vilayetlerinde dünden bu yana etkili olan kötü hava koşulları, bölge halkının hayatını olumsuz etkilemeye devam ediyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
10 BİNDEN FAZLA HANE ELEKTRİKSİZ KALDI

Ulusal basındaki haberlere göre, sel ve su baskınlarının etkili olduğu 2 vilayette 10 binden fazla hane elektriksiz kaldı. Söz konusu vilayetlerde kuvvetli rüzgar da etkili olurken, su baskınlarının yaşandığı Pas-de-Calais'de teyakkuz için en yüksek tehlike durumu olan "kırmızı alarm" bugün de devam etti. Pas-de-Calais'de 50 kadar kasaba ve kenti etkileyen sel nedeniyle 198 kişi tahliye edildi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaynak: AA / Güncel


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.