Alman Keki
Tereyağlı Alman Keki (Butterkuchen) Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı 1 paket yaş maya (21 gram) 4 yemek kaşığı (tepeleme) toz şeker 1 paket vanilya 4,5 -5 su bardağı un 2 adet yumurta (oda ısısında bekletilmiş) Üzeri için: 150 gram file badem 125 gram soğuk tereyağı 4 yemek kaşığı toz şeker Islatmak için (İsteğe bağlı) 1 çay bardağı krema 1 su bardağı süt ^aLıntı^ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.