Levengi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Malzemeler 1 tavuk 3 soğan 200 gr robottan geçirilmiş ceviz 2 kaşık alça turşusu tuz karabiber Hazırlanması: Soğan robotdan geçirilir, üzerine robotdan geçirilmiş ceviz, isladılmış turşu, tuz və karabibe ilave edilerek karışdırılır. Sonra tavuğun içi ve ustu iyice tuzlanır Tavukun içine ve dışına alça turşusu surulur.Sonra icine yukarıda yaptığımız yani levengi denilen karışım konulur ve fırına verilir |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:43. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.