IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç85Beğeni

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ağustos 2021, 10:38   #1
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yudum.Net YudumFm Dj Sorumlusu KepomeyL ile röportaj






LadyBird: merhaba sevgili KepomeyL röportaj teklifimizi kabul ettigin icin IRCForumu.Org ailesi olarak teşekkür ederim nasilsin?

KepomeyL: Asıl ben teşekkür ederim. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka sayesinde çok daha iyiyim. Sen nasılsın?

LadyBird: Bende iyiyim teşekkür ederim. KepomeyL kimdir? Bize kendinden biraz bahseder misin?

KepomeyL: KepomeyL uzun yıllardır irc ortamında var olan bir şahsiyettir aslında. Çok küçük yaşlarda ortamla tanışmış olmanın verdiği bir çok tecrubeyi de içinde taşıyan biri, Yaklaşık on senedir irc radyolarına katılıp yayın almanın hazzını yaşamış radyoya gönül vermiş nacizane bir insan diyelim. Yeni dostlarla anı paylaşmasını seven, konuşmaya müptela geveze bi insan olarakta ekleme yapabiliriz

LadyBird: IRC de uzun yıllar olduğunu belirttin ilk nasıl başladın? Ve en büyük tecrüben ne oldu?

KepomeyL: Daha lisedeyken harçlıklarımızı internet cafelerde harcayarak başladık. O yıllarda her evde bir kaç bilgisayar görmek uzayda yaşam olduğunun ispatlanması kadar uçuk bir olaydı. Yıllar geçtikce evlere giren teknoloji sayesinde hızla da büyüdüğüne şahit olmak hem sevindirici hemde üzücü bir yan oldu benim için. En büyük tecrübe diye sınırlamak doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama eskiyi baz alarak şunu diyebilirim. En sağlam sanal dostluklar o zamanlar daha kurulması mümkün dostluklardı. Birbiriyle dayanışma yardımlaşma çok daha ön plandaydı. Şimdi ki ortamlarda ancak ego rüzgarları estirilebiliyor maalesef. Bu da beni üzen yanların en başında geliyor.

LadyBird: Yudum.net ile ne zaman yolun kesişti? Seni burda tutan en önemli şey nedir? Ortamı tam olarak anlatır misin?

KepomeyL: Yudum.net ile tanışmam arkadaşlar vasıtasıyla oldu. Ben hırcın insanlardan yorulup kabuğuma çekilmiştim. Kabuğumuzdan çıkarıp bu güzel ortamla beni tanıştırdıkları için minnettarım. Yudum.net farklı bir platform irc ortamına farklı bir yaklaşım sunuyor. Mesela biz eski irc aşınaları sesli ve görüntülü platformlarında uyum sağlayamıyoruz. Tamamen farkli bir ortam. Ama Yudum.net olarak buna çok farklı bir perspektif getirilmiş. IRC aşınaları zeytin.net adresini kullanarak gelebiliyor. Sesli ve görüntülü konuşmak isteyen dostlarımız da yudum.net adresinden. Burda en beğendiğim olay skype hizmetine ya da başka bir programa ihtiyaç duyulmadan istenilen anda çok kaliteli bir düzeyde sesli ve görüntülü konuşma imkanı sunulması. Özelde istediğiniz kişiyle kanallardaysa yüz kişiyi aynı anda sesli ve görüntülü görüşme sağlayacak şekilde imkan sağlaması.

LadyBird: Yudum.net e radyo sorumlususun dikkat ettgin unsur nedir ? Radyo yayincisi tam olarak ne ifade ediyor senin icin ve IRC için radyo önemi nedir?

KepomeyL: Ben belirli düzenin sistemin sağlam şekilde kurulmasını temenni ediyorum. Benim için saygı, sevgi ve hoşgörü ön planda her zaman. Kaliteli ve içten yayınların sağlanmasını amaçlıyorum. Yayın alan arkadaşlarımızın da en sade ve temiz ortamda yayınlarını sunmaları için elimden geleni yapak istiyorum. Yayını kendi şahsi amaç ve gayelerini icra edebileceği bir vasıta olarak değil de insanlar için, sevdiği şarkı ve yazıları ve yahutta düşünceleri paylaşabileceği bir platform olarak görmesini istiyorum. Benim için radyo ayrı bir güzellik. İnsanlara ses olarak ulaşmak düşüncelerini o insanlara sunmak paha bicilemez benim için. İrc için önemine gelince. Konuşmayan bir insan ne kadar kendini işaret diliyle anlatabilir.. İrc için de Radyo o irc in dilidir diyorum.

LadyBird: Radyo sorumlusu benim için………………….… demek.” bu boşluğu doldurabilir misin?

KepomeyL: Radyo sorumlusu benim için diğer yayıncılardan farkı olmayan ama düzeni sağlamak için olması gereken bir şahsiyet diyebilirim.

LadyBird: Dj’lerin çoğu yaptığı mıdır bilmem ama kendi formatında çaldığı tarzı pek dinlemez derler ! Sende onlardan mısın? Kısacası müzik zevklerinin arasında hangi tarz müzikler yer alıyor?

KepomeyL: Klasik bir sözü söylemek mecburiyetindeyim. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Ama şuna benzetebiliriz bu durumu. Evde pişirdiğimiz yemekleri yiyoruz ama dışarda yemek yemeye de bayılıyoruz. Farklı bir lezzettir diğer yayıncıların müzik tarzları. Onları da tatmak arzusu herkeste var olabilir. Ben genel olarak slow yayınlar yapıyorum. Slow parcaları tercih ediyorum ama hareketli yayın yapan arkadaşları da dinlemeye bayılıyorum, Arabesk olayına alışamadım o da şundan kaynaklanıyor. Şarkılardaki sözler benim için şarkıyı göğe çıkartabilir yahutta yerin dibine sokabilir. Arabesk şarkılar hep bir umutsuzluk hep bi hayıflanma hep bi hüzün barındırdığından biraz da böyle isyan eder tarzda olduğundan tercih edemiyorum. Ben daha çok insanı dinledikce güçlendirecek içinde umutlar açtırabilecek şarkılara müptelayım Ama tabii bunun dışına çıkan parcaları da ruh halime göre çalabilirim her an herşey olabilir

LadyBird: Yeni genç bir kitle var hemen arkamızda ve çok hızlı, çok farklı ilerliyorlar! İstekleri ve bekledikleri farklılık gösterebiliyor. Bu anlamda dj olmak isteyen birilerine tavsiyen ne olurdu ? Not tabiki bizde genciz

KepomeyL: Dünya döndükce herşey değişiyor. Yayıncılığa yeni yeni gönül veren arkadaşlarımıza tek tavsiyem şu olur. Saygı Sevgi Hoşgörü. Kimseye üstten bakmayan insanlar gercekten en güzel yerlere gelen insanlardır bunu hiç akıllarından çıkartmasınlar bizde sözlerimizden nasiplenelim bizlerde tavsiye edip tavsiyenin dışında hal sergilemeyelim.

LadyBird: Istersen sanaldan birazda uzaklasalim. Radyo dışında neler yapıyorsun? Gününü nasıl geçiriyorsun mesela.

KepomeyL: Sanal bi insanın dünyası olmamalı. Maalesef genç yaşlarda insan buna mani olamıyor. Bunun altını çizerek doğa aşığı bir insan olduğumu vurgulayabilirim. Boş vakitlerimde şehirden ve insanlardan uzaklaşıp dünyada bir ağaçta ben olabilirim. Hiçbir şey yapmadan yıldızları izleyebilir, rüzgarla birlikte ordan oraya esebilirim. Bu sorunun cevabı bende sınırsız olabilir o yüzden kısa kesmek istiyorum

LadyBird: Harika doga insani resmen ve ani yasamayi seven ne guzel. Insan isterse mutlu olacagi ve uğraşacağı cok sey var Röportajın sonlarina geliyorken sunuda eklemek istiyorum son olarak IRCForumu.Org ailesi hakkındaki görüşlerini alabilir miyim?

KepomeyL: En sıcak Forum diyebilirim. Güzel karşılandım güzel insanların var olduğu saygılı bir forum. Herkesin gönül rahatlığıyla yararlanabileceği sıcak dostlukların yuvası diyebilirim. İyi ki varsınız. Daha çok paylaşımlarımız olacak zaman geçtikce. Daha da samimi olacağımıza inanıyorum.

LadyBird: Sizleri ailemizde görmek gercekten bizide mutlu ediyor guzel düşüncelerin icin teşekkür ederim. Birlikte daha iyi yerlere insallah Bu guzel ve samimi röportaj icin gercekten cok teşekkür ederim eklemek istedigin birsey var mi?

KepomeyL: vaktini bana ayırdığın için teşekkür eder hakkını helal etmen isterim. Cok samimi buldum seni

LadyBird: Estağfurullah bu guzel ortamin daha iyi yerlere gelmesini dilerim harika bir kemik kadro samimi insanlar ve saygi var basarilar dilerim emeklerinizi karsiligini alirsiniz durusunuz harika.

KepomeyL: Teşekkürler bilmukabele bende aynı güzellikleri sizler için düşünüyorum. Kendinize iyi bakın. kolaylıklar..
Yazgı, IneGoL, PurpLe ve 13 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:46   #2
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık sorular sohbet havasında olmuş bu da ayrı bir güzellik katmış röportaja.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] verdiğiniz içten ve ayrıntılı cevaplar için size teşekkür ederiz. Sizi biraz da olsa tanımış olduk. Size ve Yudum.net ailesine başarılar dilerim.

Bitti ve PurpLe bunu beğendiler.
________________

 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:47   #3
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm tskr ederm :

PurpLe bunu beğendi.
 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:48   #4
Far From The World..
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel bir sohbet olmuş. Severek okudum. Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bitti ve PurpLe bunu beğendiler.
 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:49   #5
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskr ederim :

PurpLe bunu beğendi.
 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:49   #6
BANLI ÜYE
serCiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık güzle olmuş nikini yazmıyom lady

PurpLe ve goLf bunu beğendiler.
 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:49   #7
Ozi
M.K.A
Ozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel röportaj olmuş. Emeklerinize sağlık. Yudum.net ve YudumFM ekibine başarılar diliyorum.

PurpLe ve goLf bunu beğendiler.
________________

 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:50   #8
S4S
AdanaDemirSpor
S4S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize Sağlık güzel Röportaj Olmuş

PurpLe bunu beğendi.
________________


Sen Yeter Ki Çocuk Gibi Davran Gönlümde Salıncağın Hazır Bebeğim ~

#ads
 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:50   #9
GameOver
AkGün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablam emeğine sağlık

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim

PurpLe bunu beğendi.
________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓

۰۪۫.۪۫۰AkGün۰۪۫.۪۫۰



 
Alt 02 Ağustos 2021, 10:50   #10
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskr ederm :

PurpLe bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:15.