IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2022, 08:38   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TavukLu Ve Arpacık SoğanLı Brüksel Lahanası Tarifi

Tavuklu Ve Arpacık Soğanlı Brüksel Lahanası

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tavuklu Ve Arpacık Soğanlı Brüksel Lahanası Tarifi İçin Malzemeler
500 g Brüksel lahanası
250 g arpacık soğan
1 adet tavuk göğüs eti (İri kuşbaşı doğranmış)
1 baş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz (Tepeleme)
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber (Tepeleme)
1 tatlı kaşığı kuru kekik
1 tepeleme çay kaşığı kimyon (Tepeleme)
5 yemek kaşığı domates sosu veya 1 tatlı kaşığı biber salçası (Tepeleme)
1 tatlı kaşığı domates salçası (Tepeleme)
1/2 çay bardağı zeytinyağı
2 su bardağı su (Ilık)

Tavuklu Ve Arpacık Soğanlı Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır?
Tavuk göğüs etini yıkayıp süzün ve bir kenarda bekletin. Brüksel lahanalarının en üst kabuklarını soyarak yıkayın.
Arpacık soğanları ve sarımsak dişlerini de soyup temizledikten sonra yıkayın.
Tüm sebzeleri ve tavuk etini derin bir karıştırma kabına alın. Tuz ve baharatları da ilave edip harmanlayın.
Ardından domates sosunu (veya biber salçasını), domates salçasını ve zeytinyağını ekleyerek iyice karıştırın.
Daha sonra fırın kabına veya güveç tencereye aktarın. Üzerine suyu gezdirin ve önceden ısıtılmış 220 derecedeki fırında suyunu çekip, tavuk ve sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin.
Fırından alarak 5 dakika dinlendirin ve sıcak servis edin.
Afiyet olsun.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:04.